Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ναπολέοντα Ζέρβα και τους Αγωνιστές του ΕΔΕΣ – Παντελής απουσία εκπροσώπων του “δημοκρατικού τόξου”

Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ναπολέοντα Ζέρβα και τους Αγωνιστές του ΕΔΕΣ - Παντελής απουσία εκπροσώπων του “δημοκρατικού τόξου”

Χθες η Χρυσή Αυγή, τίμησε την εκδήλωση δια την ηρωική έξοδο του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα και των πρωτοπόρων ανταρτών στα ελληνικά βουνά της Άρτας.

Με ευλάβεια τελέστηκε η δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία μέχρι τον ανδριάντα του στρατηγού, όπου μετά την επιμνημόσυνη δέηση και προσκλητήριο πεσόντων ακολούθησε κατάθεση Στεφάνων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου από την μπάντα του Δήμου Άρτας.

Αποτίνουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους αυτούς που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την μεγάλη ιδέα του έθνους μας, όπως και για τον γενναίο Στρατηγό Ν. Ζέρβα που μαζί με την ηρωική ολιγομελή ομάδα του θα ανέβει στο βουνό την 23η Ιουλίου 1942 και από εκείνη την ημέρα ο ΕΔΕΣ αποκτά τη στρατιωτική-αντάρτικη ταυτότητα του τις Εθνικές Ομάδες Ελλήνων Ανταρτών (ΕΟΕΑ).

Επίσης ουδείς εκπρόσωπος από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και της κλεπτοκρατίας συμμετείχε στην ανωτέρω εκδήλωση. Πλην των Ελλήνων Εθνικιστών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή του μόνου Εθνικιστικού Κόμματος ουδείς εκ του Κοινοβουλίου παρευρέθη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-h-chrush-augh-timhse-ton-napoleonta-zerba-kai-tous-agwnistes-tou-edes#ixzz4n5l0WDwF

Exit mobile version