Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ελεύθερη Ώρα”: Κατακόρυφη άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην Θράκη!

“Ελεύθερη Ώρα”: Κατακόρυφη άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην Θράκη!

Με άρθρο της Βέτας Ανδρή η εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” καταγράφει την ραγδαία αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην Θράκη. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Κρυφές» μετρήσεις – όχι συστημικές… ψευτοσκοπήσεις- δείχνουν αρκετά ανεβασμένη τη δύναμη της Χρυσής Αυγής στη Θράκη, ειδικά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης! Ναι, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γη που ο Κούλης Μητσοτάκης της ψοφοδεξιάς αποκαλεί «πολυπολιτισμική Θράκη»!

Κάτι λοιπόν οι δράσεις στην ευαίσθητη περιοχή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, κάτι οι κινήσεις του Βουλευτή κ. Γιάννη Λαγού – που ανέλαβε με επιτυχία να υπερασπιστεί την Ελληνικότητα της γης μας που διεκδικούν οι μογγόλοι – και η Χρυσή Αυγή «χτυπά» έδρα (ή έδρες) σ’ αυτούς τους νομούς!

Το οποίο ισοδυναμεί με ΣΥΝΤΡΙΒΗ των τουρκικών ανθελληνικών σχεδίων, αλλά και με… ΣΦΑΛΙΑΡΑ στο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να «γκριζάρει» την ιερή γη μας, προς όφελος των τούρκων…

Τελικά, οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η τελευταία ελπίδα να παραμείνει η Ελλάδα στους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ…».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eleutherh-wra-katakorufh-anodos-twn-posostwn-ths-chrushs-aughs-sthn-thrakh#ixzz4n6VFoR3T

Exit mobile version