Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άστραψε και βρόντηξε ο Μητσοτάκης: Θα μας κάνω ΠαΣοΚ όσο και να αντιδράτε!

Άστραψε και βρόντηξε ο Μητσοτάκης: Θα μας κάνω ΠαΣοΚ όσο και να αντιδράτε!

Το «ταξίδι» της Νέας Δημοκρατίας προς το κέντρο καλά κρατεί παρά τις αναταράξεις και τις διάφορες ίντριγκες που επικρατούν στο εσωτερικό της.

Είχαμε γράψει προ ημερών για την επιχείρηση «πριονίσματος» του Μητσοτάκη από τον δελφίνο Δένδια με αφορμή τον χαιρετισμό που απεύθυνε ο πρώτος στο πρόσφατο συνέδριο του ΠαΣοΚ.

Τότε με επικεφαλής τον Δένδια, συνολικά 20 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχαν διατρανώσει ότι «δεν ξεχνάνε τα αίσχη του ΠαΣοΚ». Όψιμη, βέβαια, η αντίδρασή τους, αφού όλοι τους είχαν υπάρξει κυβερνητικά στελέχη των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠαΣοΚ, αλλά εμπρός στην στόχευση του δελφίνου τέτοια πράγματα είναι απλώς… λεπτομέρειες.

Η υποκριτική ανταρσία των προσκείμενων στον Δένδια δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μητσοτάκη, ο οποίος, όπως μεταφέρει η «Καθημερινή», ήταν λάβρος στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, λέγοντας: «Όταν εγώ ανοίγω τις πόρτες του κόμματος, κανένας δεν μπορεί να τις κλείνει».

Πολλές θα μπορούσαν να είναι οι ερμηνείες της εν λόγω δήλωσης για… ανοιχτές πόρτες. Θα μπορούσε π.χ. να εννοεί την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τους αρνητές στράτευσης, τους ρομά ή άλλες «ευπαθείς ομάδες». Όμως, όπως ερμηνεύει η εφημερίδα «Καθημερινή», προφανώς διά του παριστάμενου που τα «σφύριξε», η όλη έκρηξη Μητσοτάκη έγινε ακριβώς πάνω στο θέμα της συμπόρευσης με το ΠαΣοΚ, γεγονός που δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία πλέον μπορεί και επισήμως να θεωρείται ένα κεντρώο ή ακόμα και κεντροαριστερό κόμμα.

Όχι ότι κάποτε ίσχυε κάτι διαφορετικό… Πάντα η Νέα Δημοκρατία ήταν ένα αντεθνικό μόρφωμα, υπεύθυνο για τα πάθη του Ελληνικού Λαού και αρκετές προδοσίες επί Εθνικών Θεμάτων. Απλώς τώρα θα γίνει και η επίσημη γραμμή της το να γίνει κλεφτοΠαΣοΚ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/astrapse-kai-bronthje-o-mhtsotakhs-tha-mas-kanw-pasok-oso-kai-na-antidrate#ixzz4n755pf5X

Exit mobile version