Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξαγγελίες για την ανεργία από τον ανεπάγγελτο Τσίπρα: Κοροϊδεύει τον κοσμάκη παρά τις ρητές μνημονιακές δεσμεύσεις του

Εξαγγελίες για την ανεργία από τον ανεπάγγελτο Τσίπρα: Κοροϊδεύει τον κοσμάκη παρά τις ρητές μνημονιακές δεσμεύσεις του

Ούτε ίχνος ντροπής δεν διαθέτει ο Τσίπρας, ο οποίος πήγε στο Υπουργείο Εργασίας της Αχτσιόγλου, που έχει πετσοκόψει τις συντάξεις και τους μισθούς για να… πανηγυρίσει για την μείωση της ανεργίας.

Όχι, δεν πρόκειται περί ενός νοσηρού αστείου, αλλά περί πραγματικών πανηγυρισμών της κυβερνήσεως των ανθελλήνων, η οποία είπε «κατάφερε να ρίξει την ανεργία κατά 2 μονάδες» την ώρα που τα μαγαζιά κλείνουν, οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται σε απόγνωση και το 75% των νέων μας αναζητεί διέξοδο στο εξωτερικό.

Ο Τσίπρας, μάλιστα, παρά τις γραπτές δεσμεύσεις προς τους διεθνείς τοκογλύφους, έσπευσε να κάνει λόγο για άνοιγμα 46,000 νέων θέσεων εργασίας μέχρι το τέλος του έτους και άλλες 250.000 θέσεις γενικότερα. Αφού μπερδεύτηκαν οι δημοσιογράφοι και ψάχνανε πώς ο Τζέφρυ πήρε την θέση του Τσίπρα! Δουλειές υπάρχουν…

Προφανώς θεωρεί πως οι συνεχείς προσλήψεις «αλληλέγγυων» και παρακρατικών στα hot spot, ταυτόχρονα με την μαζική φυγή των νέων που δεν είναι Σύριζα συνιστά «μείωση της ανεργίας». Μάλιστα, όταν αναφέρθηκαν περιστατικά που «χάλαγαν» το πανηγυρικό κλίμα όπως ο θάνατος εργαζόμενης στον Δήμο Ζωγράφου και η αυτοκτονία άλλης εργαζόμενης από τον εργασιακό μεσαίωνα που έχει συνυπογράψει ο Σύριζα, αυτός υπεξέφυγε με γενικόλογα. Τόσο αναίσχυντοι.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση:  “Ο ανεπάγγελτος Τσίπρας, που δεν κόλλησε ούτε ένα ένσημο στη ζωή του, δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της ανεργίας και της φτώχειας, που η αντιμετώπισή τους απαιτεί εθνική ηγεσία και μακρόπνοο σχέδιο εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδος.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejaggelies-gia-thn-anergia-apo-ton-anepaggelto-tsipra-koroideuei-ton-kosmak#ixzz4n7PZtcec

Exit mobile version