Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ωμή παρέμβαση Κοντονή στην Δικαιοσύνη: Αποφυλακίστε την καταδικασμένη Ηριάννα – Βάλτε μέσα τον Ν. Μιχαλολιάκο κι ας μην υπάρχουν στοιχεία!

 

Οι σχέσεις των συριζαίων με την εγχώρια τρομοκρατία και με την παρακρατική αριστερά φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα από την απόφαση που εκδόθηκε για την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ «Ηριάννα».

Εκτός εαυτού βγήκαν οι συριζαίοι και έφτασαν στο σημείο να εξαπολύουν μύδρους κατά της Δικαιοσύνης. Έφτασε, μάλιστα, ολόκληρος «υπουργός Δικαιοσύνης» να κάνει λόγο για «λάθος απόφαση» (!) μιλώντας από βήματος Βουλής, προβαίνοντας σε μία αδιανόητη παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.

Αυτοί που ξεπέρασαν όμως τα όρια ήταν το περιβόητο «Τμήμα Δικαιωμάτων» του Σύριζα, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση που είχε τίτλο: «Οι Μιχαλολιάκοι βγαίνουν, οι Ηριάννες μπαίνουν φυλακή».

Πιασιάρικος ο τίτλος, «σύντροφοι», μόνο που έχει ως μειονέκτημα ότι είναι γραμμένος από εμπαθείς και απευθύνεται σε ηλιθίους.

Η αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και πλειάδας βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου ήταν αποτέλεσμα παρέλευσης του δεκαοχταμήνου, του ανώτατου ορίου προφυλακίσεως κατά το Σύνταγμα, ενώ η προφυλάκισή τους ήταν αποτέλεσμα πολιτικής σκευωρίας του κυκλώματος Σαμαρά και ενός πορίσματος που στερείται οποιασδήποτε νομικής βάσεως, όπως αποδεικνύεται σε κάθε δικάσιμο συνεδρίαση.

Σε πλήρη αντιδιαστολή η «Ηριάννα» είναι καταδικασμένη πρωτόδικα για τρομοκρατία, απόρροια στοιχείων και το γεγονός ότι συμμετείχε σε εκδηλώσεις του Σύριζα προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί από την δικαιοσύνη ούτε καν ως ελαφρυντικό, πόσω μάλλον ως στοιχείο που να παραγράφει τα αδικήματα.

Το γεγονός πως η οργισμένη και αψυχολόγητη αντίδραση του υπουργού, αλλά και του «Τμήματος Δικαιωμάτων» του Σύριζα, συνάδει με τις όμοιες αντιδράσεις των παρακρατικών που έσπασαν τον Άρειο Πάγο, αλήθεια, πώς αξιολογείται;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/wmh-parembash-kontonh-sthn-dikaiosunh-giati-den-apofulakisate-thn-hrianna#ixzz4n7fG66w6

Exit mobile version