Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Τα μέλη του κόμματος είχαν γραμμή να μην κάνουν επιθέσεις»

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Τα μέλη του κόμματος είχαν γραμμή να μην κάνουν επιθέσεις»

Με την κατάθεση του 34χρονου Ιωάννη Παπαδόπουλου συνεχίστηκε κατά τις συνεδριάσεις της 13ης και 17ης Ιουλίου, η δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος, ο οποίος από το 2010 έως το 2014 εργάζονταν στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ενώ από το 2014 μέχρι σήμερα στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

Από την κατάθεση του εν λόγω μάρτυρα τεκμηριώνεται προδήλως η αθωότητα των κατηγορουμένων, ενώ αντιθέτως δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει το κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος επικαλέστηκε δημοσιογραφική έρευνα που έκανε τον Φεβρουάριο του 2013 σε σχολεία της Αττικής παίρνοντας συνεντεύξεις από μαθητές που -όπως ισχυρίστηκε- ήταν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ή συμμετείχαν στο Μέτωπο Νεολαίας του κόμματος.

Οι εν λόγω μαθητές λοιπόν, οι οποίοι στα δημοσιεύματα αναφέρονται με το μικρό τους όνομα, δήλωσαν μεταξύ άλλων τα εξής σχετικά με τη Χρυσή Αυγή:

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν γραμμή να μην γίνονται επιθέσεις».

-«άτομα νεαρής ηλικίας κάνουν επιθέσεις κατά μεταναστών και επικαλούνται το όνομα της Χρυσής Αυγής, παρόλο που δεν είναι μέλη του κόμματος και δεν έχουν καμία σχέση με αυτό».

-«Η συνδρομή των 20 ευρώ είναι του απλού υποστηρικτή, το κάνει ο οποιοσδήποτε»…

Διαβάστε την συνέχεια στο diki-xa.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-ta-melh-tou-kommatos-eichan-grammh-na-mhn-kanoun-epithes#ixzz4n7w2gARK

Exit mobile version