Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τολμά και μιλά ο σκευωρός Δένδιας για «παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη», ο συνένοχος του Σαμαρά και του Αθανασίου!

Τολμά και μιλά ο σκευωρός Δένδιας για «παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη», ο συνένοχος του Σαμαρά και του Αθανασίου!

Φαίνεται ότι ο αναιδής και θρασύδειλος Δένδιας δεν γνωρίζει την κλασική λαϊκή ρήση «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Αλλιώς δεν θα έβγαινε, παριστάνοντας τον τιμητή των πάντων, να δηλώσει τα εξής στο twitter, με αφορμή τα όσα είπε στην Βουλή ο Κοντονής για το θέμα της καταδικασμένης για τρομοκρατία «Ηριάννας»: «Τα “καρφιά” Βαρουφάκη, οι παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, η απάθεια στη βία των κουκουλοφόρων, δημιουργούν μια ζοφερή κατάσταση».

Χρειάζεται πραγματικά πολύ θράσος για να μιλάει για «παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη» ένας εκ των πλέον βασικών παρεμβατικών στην Δικαιοσύνη για την ανήθικη και παράνομη δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μπορεί, για περισσότερες πληροφορίες, να ρωτήσει τον υπουργό Δικαιοσύνης της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Αθανασίου, για το πώς ο τελευταίος παρενέβη κατά την διάρκεια των ανακρίσεων του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά.

Πολύ περισσότερο, όμως, μπορεί να ρωτήσει τον τότε αρχηγό του και πρωθυπουργό της Χώρας Σαμαρά και να ζητήσει απ’ αυτόν να του εξηγήσει γιατί έβγαζε τόση μοχθηρία όταν ζητούσε από «τον ψηλό, τον παναθηναϊκάκια» να βάλει στην φυλακή τρεις ακόμη βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μιλώντας με λεξιλόγιο που παραπέμπει στον υπόκοσμο της τρούμπας.

Επομένως, πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κοντονή είχαν φροντίσει ο Σαμαράς και οι υφιστάμενοί του να παρέμβουν με τον πλέον ανέντιμο και παράνομο τρόπο στην Δικαιοσύνη. Αν, λοιπόν, είχε στοιχειώδη ένδειξη αυτοσεβασμού θα έπρεπε να σιωπήσει. Γι’ αυτό, η μη σιωπή του δείχνει τον χαρακτήρα του λιμοκοντόρου πολιτικάντη….

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΥΓ. Βεβαίως, «παρέμβαση στην Δικαιοσύνη» αποτελεί και το γεγονός ένας υπουργός να πηγαίνει αυτοπροσώπως στον χώρο που συνέβη ένα ατυχές περιστατικό και να ζητάει (χωρίς αυτό να αποτελεί αρμοδιότητά του) το υλικό, το οποίο κατέγραψε η κάμερα παρακείμενου καταστήματος…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasos-dendia.-milaei-gia-parembaseis-sthn-dikaiosunh-o-sunenochos-tou-sam#ixzz4nDQ1yzFS

Exit mobile version