Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Tην Δευτέρα στην πρωινή εκπομπή της Συριζαίας Μαριλένας Κατσίμη στην ΕΡΤ, όλη η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα της προφυλακισμένης Ηριάννας. Μας κάνει εντύπωση πως η κρατική τηλεόραση που την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες από την βαριά φορολογία, τάσσεται στο πλευρό κάποιας που εμπλέκεται σε τρομοκρατική οργάνωση. Δεν είδαμε ποτέ την κόκκινη ΕΡΤ του Τσακνή να καλεί κάποιον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, της τρίτης πολιτικής δύναμης, ούτε έχει γίνει ποτέ καμία αναφορά από το ευαίσθητο κρατικό μέσο για τα χτυπήματα που δέχονται οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής από τα τάγματα εφόδου της παρακρατικής αριστεράς. Καμία αναφορά επίσης από την ΕΡΤ για την άδικη και παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής. Αντί αυτού η ΕΡΤ δίνει βήμα σε ενώσεις λαθρομεταναστών, σε αριστεριστές, ακόμα στον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας  Ασλάμ και τον Κωνσταντίνου της Ανταρσύα. Κλείνοντας την συζήτηση για την Ηριάννα, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κατσίμη δήλωσε την συμπαράσταση της. Ο Ελληνικός λαός θέλει μια ελεύθερη κρατική τηλεόραση και όχι ένα φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, που λειτουργεί στα πρότυπα της τηλεόρασης της σοβιετικής ένωσης.

Με Τιμή, Ιωάννης Κ.Π., Αθήνα

Όμηρος των παρακρατικών η κυβέρνηση: Έσπασαν και την Ερμού για την “Ηριάννα” τα συντρόφια – Φωτογραφίες, Βίντεο

Έγινε και αυτό στην Ελλάδα της ανθελληνικής κυβέρνησης Τσίπρα, Καμένου. Στην Ομόνοια την “Μέκκα” της παρανομίας και των παράνομων μεταναστών, δυο εξ αυτών από ισλαμικές χώρες προσέγγισαν μια νεαρή Ελληνίδα που περπατούσε στην περιοχή της Ομόνοιας και την ανάγκασαν να σκεπάσει τους ώμους και τα πόδια της τα οποία ήταν ελεύθερα. Της είπαν ότι δεν πρέπει να ντύνεται έτσι προκλητικά, γιατί αυτό προβάλει τους ίδιους και τις θρησκευτικές παραδόσεις των χωρών τους, που φτάνουν ακόμα και στο ντύσιμο. Ο ισλαμικός νόμος, ο νόμος της σαρίας και της μπούργκας επιβάλλονται στην Ελλάδα από τους ισλαμιστές, λαθροεισβολείς. Όταν σε άλλα κράτη της Ε.Ε. συστήνεται αστυνομία αποκλειστικά για τους ισλαμιστές στην Ελλάδα, είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Ευτυχώς στην περίπτωση της νεαρής Ελληνίδας βρέθηκαν δυο συμπατριώτες μας που απώθησαν τους προκλητικούς μουσουλμάνους, αφού η Αστυνομία στην περιοχή της Ομόνοιας είναι ανύπαρκτη λόγω του ανεπαρκή υπουργού Τόσκα. Ως Ελληνίδα είμαι με την Χρυσή Αυγή την μόνη πολιτική δύναμη που είναι ικανή να διώξει από την χώρα μας τους παράνομους ισλαμιστές που σήμερα αποτελούν το 1/3 του πληθυσμού της Ελλάδας.

Με Τιμή Μαρίνα Π., Οικονομολόγος

Νέες μνημονιακές περικοπές και χαράτσια στους συνταξιούχους και τους επαγγελματίες

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της φωτογράφησης του ΠτΔ Παυλόπουλου με αναγνωρίσιμο τραγουδιστή τον οποίο το καθεστώς αποφάσισε να αξιοποιήσει πολιτικά. Όλοι μαζί αποτελούν ένα εθνοκτόνο καθεστώς που είναι  υπαίτιοι για τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων, για τα λουκέτα, τη φυγή στο εξωτερικό, τον εποικισμό της Ελλάδας από λαθροεισβολείς, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους τοκογλύφους Ρότσιλντ και την επιβολή ενός απόλυτα διεφθαρμένου ξενοκρατικού κλεπτοκρατικού καθεστώτος. Μεγάλη πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων ο υπόλογος του εμπρησμού των Αθηνών το 2008 με το οργανωμένο σχέδιο που εξυπηρετούσε την επερχόμενη τεχνητή κρίση να προκαλεί με τις φωτογραφίες που όλοι είδαμε.

Α.Μ.

Η Βουλή επιχορηγεί ίδρυμα του “επαναστατικού” ΚΚΕ με 10.000 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-19-iouliou-2017#ixzz4nE6m7PWr

Exit mobile version