Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έγραψε ο Στρατηγός Μπολώσης: Θα επιχορηγήσει ο Βούτσης και τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής;

Με ένα καυστικό του σχόλιο στην στήλη “Ριπές” ο Στρατηγός Χρήστος Μπολώσης κατήγγειλε την προκλητική επιχορήγηση του ΚΚ€ από την Βουλή.

“Το «Σπίτι», η χορηγία και οι απορίες

ΔΙΑΒΑΣΑ στην «Δημοκρατία» ότι ο κ. Βούτσης επιχορήγησε το «Σπίτι του Αγωνιστή» του ΚΚΕ με 10.000 ευρώ. Τι κι αν έχουν διαφορές ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, το αίμα νερό δεν γίνεται.

Το ερώτημα είναι ποιους φιλοξενεί το «Σπίτι»… Το ΚΚΕ λέει «τους αγωνιστές της εθνικής (κατά την άποψή του) αντίστασης, του αντιφασιστικού δημοκρατικού αγώνα και γενικώς τα πάντα όλα», αρκεί να αυτοεξυπηρετούνται, αλλά και να συμμετέχουν οικονομικά.

Δεν μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω τον γαλαντόμο κ . Βούτση αν σκοπεύει να προβεί και σε άλλες χορηγίες, όπως π.χ. να ενισχύσει τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής. Θα ζητήσω, όμως, από τον κ. Κουτσούμπα να μου διευκρινίσει αν πληρούν τις προϋποθέσεις φιλοξενίας στο «Σπίτι» όσοι είχαν παππού στον ΕΛΑΣ και θείο στο ΕΑΜ και συγχρόνως τραυματίστηκαν από το «μαύρο» της ΕΡΤ. Ή επειδή στήθηκε μνημείο γι’ αυτούς θεωρείται πως ό,τι ήταν να πάρουν το πήραν;

Χρήστος Μπολώσης”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egrapse-o-strathgos-mpolwshs#ixzz4nGep44h7

Exit mobile version