Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Απίστευτες αποκαλύψεις στη δίκη Γεωργίου για την ΕΛΣΤΑΤ, οι οποίες μάλλον θα περάσουν απαρατήρητες μιας και όλοι ασχολούνται με την «ακαδημαϊκό» μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης που δεν έλαβε αναστολή ποινής. Είπε λοιπόν η μάρτυρας κα. Γεωργαντά, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ ότι το 2009 είχαμε ένα από τα χαμηλότερα ελλείμματα. Υπήρχαν μεν χρέη αλλά μπορούσαμε να τα αποπληρώνουμε, γιατί υπήρχε οικονομική δραστηριότητα. Ο Γεωργίου οδήγησε σε παρατεταμένη ύφεση μεγάλης διάρκειας, έχοντας «άμεσο δόλο» και πως είχε «σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ηθικό και υλικό όφελος». Ξετυλίγεται λοιπόν το κουβάρι της μεγάλης προδοσίας που έφερε την απόλυτη οικονομική καταστροφή για μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού. Ξενοκίνητοι πράκτορες που υποδούλωσαν ην πατρίδα μας στο διεθνές παράσιτο μήτρα της τοκογλυφίας. Μόνη δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή, η οποία διεξάγει ένα ασυμβίβαστο αγώνα για Εθνική αναγέννηση και κοινωνική ανασυγκρότηση.

Μ.Ν.

Ελένη Ζαρούλια: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμμονή με την υπεράσπιση των τρομοκρατών! ΒΙΝΤΕΟ

Η δημιουργία κουρδικού κράτους, δορυφόρου των ΗΠΑ και του Ισραήλ, θα σημάνει εδαφική συρρίκνωση της τουρκίας εξ ανατολών, αλλά επέκταση της, εν είδει “αντιπαροχής”, προς δυσμάς. Τα εθνοκτόνα μνημόνια κονιορτοποιούν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Αυτό μόνο ένα Εθνικό κράτος μπορεί να το ανατρέψει, μετουσιώνοντας την πατρίδα μας από θλιβερό παρία της Ε.Ε. σε ισχυρή αποτρεπτική δύναμη η οποία θα προκαλεί φόβο σε εχθρούς και σεβασμό σε φίλους. Εθνικό κράτος μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.

Χ.Ι.

Γιάννης Σαχινίδης: Νομοθετείτε εις βάρος του δημοσίου ταμείου – ΒΙΝΤΕΟ

Αν είσαι δολοφόνος, καταχραστής δημοσίου χρήματος, καταστροφέας του τόπου, αναρχικός, κόκκινος τρομοκράτης, ποινικός μεγαλοεγκληματίας, τότε είσαι ελεύθερος να κυκλοφορείς έξω ό,τι κι αν έχεις κάνει! Εάν όμως είσαι Χρυσαυγίτης και είσαι στο στόχαστρο του κόκκινου και γαλάζιου παρακράτους, τότε μπαίνεις στην φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο, απλά και μόνο επειδή έτσι αποφάσισαν οι αληταράδες του συστήματος.

Λ.Θ.

Ασταμάτητες οι τουρκικές προκλήσεις απέναντι στους νεοραγιάδες των Αθηνών: Έστειλαν ερευνητικό σκάφος και πολεμικά πλοία μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-20-iouliou-2017#ixzz4nLbLISYo

Exit mobile version