Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ημαθία

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πεσόντων Ελληνοκυπρίων στη Δράμα – Μόνο η Χρυσή Αυγή έδωσε το πατρόν!

Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην των πεσόντων Ελληνοκυπρίων αξιωματικών και πολιτών, κατά την τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974, εις τον Ιερό ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Αμισσού Δράμας.

Το αμαρτωλό κράτος δυστυχώς έλαμψε και πάλι δια της απουσίας του σ’ αυτήν την σεμνή τελετή μνήμης υπέρ των ηρώων που έδωσαν το αίμα τους για την υπεράσπιση της Μεγαλονήσου από τις τουρκικές ορδές. Εάν πράγματι το αυτοαποκαλούμενο συνταγματικό τόξο ενδιαφέρονταν για τα όσα τραγικά συνέβησαν τις ημέρες εκείνες, όπως παριστάνει με την υπόθεση του φακέλου της Κύπρου, τότε θα έστελνε τους εκπροσώπους του σε τέτοιες εκδηλώσεις, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα της τουρκικής θηριωδίας και επεκτατικότητας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Χρυσής Αυγής!

Ανάρτηση πανό στον κόμβο της Αλεξάνδρειας και διανομή ενημερωτικού υλικού

Εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο ενημερωτικών δράσεων, η Τ.Ο. Ημαθίας προέβη την Τετάρτη 12 Ιουλίου σε πολύωρη ανάρτηση πανό στον κόμβο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, καθώς και σε διανομή εφημερίδων του Κινήματος.

Με τους περισσότερους διερχόμενους οδηγούς να ξεσπούν σε αυθόρμητα και ενθουσιώδη κορναρίσματα υποστήριξης και επιδοκιμασίας και να σταματούν για να λάβουν το ενημερωτικό μας υλικό, είναι εμφανές ότι η Χρυσή Αυγή είναι αποδεδειγμένα η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, αφού έχει πλέον ριζώσει στις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Ζήτω ο συνεχής αγώνας – Ζήτω η Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-hmathia-drama1#ixzz4nLdB0H9A

Exit mobile version