Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δρουν ανενόχλητοι οι σεσημασμένοι παρακρατικοί: Γνωστός στις αρχές από επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής ένας εκ των βανδάλων της Ομόνοιας

Δρουν ανενόχλητοι οι σεσημασμένοι παρακρατικοί: Γνωστός στις αρχές από επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής ένας εκ των βανδάλων της Ομόνοιας

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας τρεις από τους συμμετέχοντες παρακρατικούς στις φθορές ακυρωτικών και αυτόματων μηχανημάτων στον Σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια, στις 2 Μαΐου. Τότε με τη χρήση βαριοπούλας έσπασαν γυάλινη πύλη, επτά ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου, δύο αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίου και οθόνη ΑΤΜ.

Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, εις εκ των παρακρατικών είχε συλληφθεί μετά από επίθεση ροπαλοφόρων και κουκουλοφόρων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών.

Θυμίζουμε ότι τότε ομάδα από 40 – 50 αναρχικούς παρακρατικούς επιτέθηκαν στην Τοπική Οργάνωση Αθηνών στον σταθμό Λαρίσης με την προστασία και την κάλυψη της Αστυνομίας!

Συγκεκριμένα, οι παρακρατικοί είχαν έρθει με την συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, επιτέθηκαν με ρόπαλα και φορώντας κράνη στην Τ.Ο. Αθηνών, προκαλώντας υλικές ζημιές σε οχήματα και στα γύρω κτίρια. Ακολούθως, οι αστυνομικές δυνάμει ακολούθησαν και προστάτευσαν την ομάδα των παρακρατικών και τους οδήγησαν με ασφάλεια ξανά στο μετρό του σταθμού Λαρίσης.

Οι άλλοι δύο που ταυτοποιήθηκαν είναι ένας 21χρονος που είχε συλληφθεί στις 17 Νοεμβρίου 2016 και κατηγορήθηκε για ρίψη μολότοφ και για εμπρησμό της ελληνικής σημαίας και ένας 22χρονος που είχε συλληφθεί στις 13 Απριλίου 2015 για συμμετοχή στην κατάληψη στο Πολυτεχνείο, ενώ έχει κατηγορηθεί και για φθορές σε τράπεζες, τις οποίες προκάλεσε μαζί με άλλα δύο άτομα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποδεικνύει δύο πολύ σημαντικά πράγματα:

Α) Οι εχθροί της Χρυσής Αυγής είναι και εχθροί της κοινωνίας. Και μην ακουστούν τίποτα φανφάρες ότι δήθεν «έδωσαν χτύπημα στον καπιταλισμό» με το να σπάσουν ακυρωτικά μηχανήματα. Το μόνο που κατάφεραν είναι οι φορολογούμενοι να πληρώσουν ΚΑΙ εισιτήριο και τα σπασμένα.

Β) Η συνεχής ατιμωρησία των παρακρατικών από τις κυβερνήσεις της αριστεράς και της ψευτοδεξιάς έχει οδηγήσει στην πλήρη ασυδοσία τους, αφού όλα αυτά τα ρεμάλια θεωρούν (και καλά κάνουν και το θεωρούν) ότι μπορούν να πράξουν το οτιδήποτε χωρίς καμία απολύτως επίπτωση.

Χθες επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, σήμερα έσπασαν το μετρό στην Ομόνοια και αύριο θα σκοτώσουν κάποιον, πάντα στα πλαίσια του «αντιφασιστικού αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη».

Συνεπώς δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι το καθεστώς της κλεπτοκρατίας έχει στήσει έναν παρακρατικό μηχανισμό για την «αντιμετώπιση» των Εθνικιστών, που καμιά φορά έχει… παρενέργειες, τις οποίες καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, καθότι οι πολιτικάντηδες έχουν αποικία καβουριών στις τσέπες τους και αρέσκονται στο να πληρώνουν τα κορόιδα.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο μία Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να λήξει την “βασιλεία” του ερυθρού παρακράτους. Επειδή όλους τους άλλους τους βολεύει η ύπαρξή του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/droun-oi-anenochlhtoi-oi-seshmasmenoi-parakratikoi-gnwstos-stis-arches-apo#ixzz4nUvvcrBc

Exit mobile version