Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γαβρόγλου κατέθεσε στην Βουλή το μαρξιστικό νομοσχέδιο για την αποδόμηση των Ελληνικών Πανεπιστημίων

Ο Γαβρόγλου κατέθεσε στην Βουλή το μαρξιστικό νομοσχέδιο για την αποδόμηση των Ελληνικών Πανεπιστημίων

Έτοιμοι να διαλύσουν τα ελληνική Πανεπιστήμια είναι οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κατατέθηκε χθες από τον Γαβρόγλου (ως επείγον!) το νομοσχέδιο για την αποδόμηση της Παιδείας.

Το νομοσχέδιο αρχικά περιελάμβανε μόνο τις ρυθμίσεις για τα πανεπιστήμια, ωστόσο το κείμενο πήρε τη μορφή πολυνομοσχεδίου και σε αυτό εντάχθηκαν η κατάργηση του 4ου επιστημονικού πεδίου των παιδαγωγικών σχολών, όπως και άλλες ρυθμίσεις για την Πρωτοβάθμια, τη Δευτεροβάθμια και την ιδιωτική Εκπαίδευση.

Η συζήτηση για το νομοσχέδιο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου, ενώ την Δευτέρα 31 Ιουλίου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και την 1η Αυγούστου αναμένεται να ψηφιστεί με την αρωγή φυσικά των συνοδοιπόρων του Π. Κάμμένου.

Κεντρική επιδίωξη του νομοσχεδίου είναι να επανέλθει το άσυλο και οι «φοιτητοπατέρες» ως ρυθμιστές στα διοικητικά θέματα του Πανεπιστημίου. Είναι ξεκάθαρη η στόχευση των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ στο να μετατραπούν πλήρως τα ελληνικά πανεπιστήμια σε άντρα εγκληματικότητας και εκκολαπτήρια αριστερών τρομοκρατών.

Εξάλλου, όλα τα ανεπάγγελτα και ημιμαθή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από αυτά τα πανεπιστήμια έχουν αποφοιτήσει, σπαταλώντας τον χρόνο τους σε “μαχητικό συνδικαλισμό” και όχι σε σπουδές.

Ξεκάθαρη και πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, όπως αυτή έχει καταγραφεί και στις πολιτικές θέσεις είναι: Ουσιαστική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και απαγόρευση των κομματικών παρατάξεων, που αποτελούν φορείς διαφθοράς στην ανώτατη εκπαίδευση. Το πανεπιστήμιο να αποτελεί ναό της έρευνας και της γνώσης και όχι άσυλο εγκληματιών και φυτώριο κομματικών στελεχών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-gabroglou-katethese-to-marjistiko-nomoschedio-gia-thn-apodomhsh-ths-paide#ixzz4na4tijrX

Exit mobile version