Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί δεν ανοίγουν τον φάκελο της Κύπρου, αφού υπεύθυνοι για την προδοσία ήταν μόνο στρατιωτικοί;

Γιατί δεν ανοίγουν τον φάκελο της Κύπρου, αφού υπεύθυνοι για την προδοσία ήταν μόνο στρατιωτικοί;

Είναι βέβαιον ότι στην προδοσία της Κύπρου μας στο 1974 εμπλέκοντο και στρατιωτικοί, αλλά όχι μόνον αυτοί.

Σχετικά με το θέμα από τα πρακτικά της Βουλής και τα παρακάτω:

“ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Αφού, λοιπόν, ήταν προδοσία μόνο της Χούντας, ας δώσετε στον ελληνικό λαό τον Φάκελο της Κύπρου -τον οποίο κρατάτε επτασφράγιστα κλειστό- και ας αναφέρουμε ότι στις 14 Αυγούστου που έγινε ο «Αττίλας 2» δεν κυβερνούσε η Χούντα την Ελλάδα, αλλά η Μεταπολίτευση που την οδήγησε από αυτήν την προδοσία στην σημερινή κατάσταση.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΗΣ: Ντροπή!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ντροπή δική σου, μπολσεβίκε!”

Όταν ο Αραπάκης συμμετείχε στην εορτή της Μεταπολιτεύσεως

Σε συνέχεια των προηγουμένων και το παρακάτω ερώτημα μέσα στη Βουλή, το οποίο επίσης δεν απαντήθηκε. Διαβάστε από τα πρακτικά της Βουλής:

“ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή): Αλήθεια, μιλάμε για προδοσία της Κύπρου. Τα υποβρύχια στην Κυρήνεια δεν τα έστειλε ο Αραπάκης, που η Νέα Δημοκρατία και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ΠΑΣΟΚ, τον είχαν επίτιμο καλεσμένο κάθε 24 Ιουλίου στην γιορτή της Δημοκρατίας. Η Χούντα έφταιγε για τον Αραπάκη, που ήταν τιμώμενο πρόσωπο και έμεινε και με τους βαθμούς του και με όλα αυτά; Όσοι πρόδωσαν τότε την Κύπρο πρέπει να εμφανιστούν τα ονόματά τους, αυτοί που δεν άφησαν τα υποβρύχια να πάνε κάτω, αυτοί που δεν άφησαν τα F4 να πάνε κάτω, αυτοί οι οποίοι είπαν το «Η Κύπρος είναι μακράν». Αυτή είναι η μεγάλη προδοσία της Κύπρου.

Τελειώνω με αυτό, κύριε Πρόεδρε. Έχουμε καταθέσει δύο αιτήσεις, μία στις αρχές του 2013 και μία του 2016, μία προς τον προηγούμενο Πρόεδρο της Βουλής και μία προς εσάς κ. Βούτση, για να λάβουμε πρόσβαση στον Φάκελο της Κύπρου. Είναι αδιανόητο να λαβαίνουν γνώση των απορρήτων αυτών εγγράφων, καθηγητές και τεχνοκράτες διάφοροι που τα επεξεργάστηκαν, η Βουλή της Κύπρου, αλλά όχι οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι Αντιπρόσωποι του Έθνους με την ψήφο του ελληνικού λαού.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-den-anoigoun-ton-fakelo-ths-kuprou-afou-upeuthunoi-gia-thn-prodosia-h#ixzz4na5Bjfbz

Exit mobile version