Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποκρισία και χριστεμπόριο από τους ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουν την αποτέφρωση, αλλά στηρίζουν τους άθεους συριζαίους

Υποκρισία και χριστεμπόριο από τους ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουν την αποτέφρωση, αλλά στηρίζουν τους άθεους συριζαίους

Το γνωστό τέχνασμα “περάστε το νομοσχέδιο με τις ψήφους των άλλων” θα ακολουθήσουν για μια ακόμη φορά οι βουλευτές του Πάνου Καμμένου, οι συνοδοιπόροι του εθνομηδενιστικού Σύριζα.

Στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχει μια ρύθμιση για την αποτέφρωση των νεκρών, μια διαδικασία που καταδικάζεται ρητά από την Ορθόδοξη Παράδοση και Εκκλησία.

Ο εισηγητής των Ανέλ, Κώστας Κατσίκης προανήγγειλε την επερχόμενη κωλοτούμπα των χριστεμπόρων και πατριδοκάπηλων, δηλώνοντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής πως διαφωνεί με το άρθρο του πολυνομοσχεδίου για τους ΟΤΑ που δίνει το δικαίωμα σε περιφέρεια, δήμους και ιδιώτες να φτιάξουν αποτεφρωτήρια. «Εάν γίνει ονομαστική ψηφοφορία επί της διάταξης που δίνει το δικαίωμα σε περιφέρεια, δήμους και ιδιώτες να φτιάξουν αποτεφρωτήρια, θα ψηφίσουμε όπως ορίζει η συνείδησή μας».

Αυτό στην γλώσσα των πολιτικάντηδων σημαίνει ότι κάποιοι εκ των Ανέλ μπορεί να ψηφίσουν “παρών”, άλλοι να καταψηφίσουν, άλλοι να απέχουν και κάποιοι ίσως και να υπερψηφίσουν για να μην στενοχωρήσουν τον Αλέξη. Το θέμα είναι ότι οι ψηφοθήρες του Π. Καμμένου θα βγουν να δηλώσουν μετά στο χριστεπώνυμο πλήθος ότι έκαναν το καθήκον τους εκ του ασφαλούς βέβαια, καθώς το νομοσχέδιο θα έχει περάσει με τις ψήφους των υπόλοιπων βουλευτών του “δημοκρατικού τόξου”.

Κι όσο θα φορούν τον μανδύα και το προσωπείο του “καλού χριστιανού”, θα συνεχίζουν να στηρίζουν την εθνομηδενιστική και ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upokrisia-kai-christemporio-apo-tous-anel-katapshfizoun-thn-apotefrwsh-alla#ixzz4nac4KJaR

Exit mobile version