Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντοκουμέντο από το βιβλίο Βαρουφάκη: Επιστολή Σάντερς προς Λαγκάρντ για… ελεημοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή!

Ντοκουμέντο από το βιβλίο Βαρουφάκη: Επιστολή Σάντερς προς Λαγκάρντ για... ελεημοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή!

Υπερατλαντικός δάχτυλος για την συνεχιζόμενη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Ένα ακόμη συγκλονιστικό στοιχείο για την εμπλοκή ξένων παραγόντων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και του σιωνιστικού λόμπυ στην συνεχιζόμενη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από το βιβλίο του Γ. Βαρουφάκη «Adults in the room».

Στο κεφαλαίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Αμερικανοί φίλοι» καταγράφεται το τηλεφώνημα του γνωστού σιωνιστή Γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς στον Βαρουφάκη, αλλά και η επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο Σάντερς στην Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ, με την οποία ζητούσε επιτακτικά από το Ταμείο να… ελεήσει τον Τσίπρα, γιατί η κατάρρευσή του θα φέρει την άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο περιβόητος οικονομολόγος του Τσίπρα, Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης είχε από πολύ νωρίς αναδείξει τον «κίνδυνο» της ανερχόμενης Εθνικιστικής δύναμης στην Ελλάδα, δηλαδή της Χρυσής Αυγής και το 2012 στο άρθρο του: «Ο Σόρος κι εγώ» είχε γράψει για την συνάντησή του με τον αρχιτοκογλύφο: «Όταν στην συζήτησή μας αναφέρθηκα στον κίνδυνο η αποδόμηση του ευρώ να μας πάει σε μια μεταμοντέρνα έκδοση εκείνης της απαίσιας δεκαετίας, κούνησε σιωπηλά το κεφάλι και συμφώνησε. Ως ουγγρο-εβραίος με μνήμη του τι αυτό σήμανε τότε, παρακολουθεί την «άνθηση» μπουμπουκιών τύπου Χρυσής Αυγής και τρέμει. Ένα συναίσθημα που συμμερίζομαι απόλυτα»…..

Διαβάστε ολόκληρη την αποκάλυψη από το βιβλίο Βαρουφάκη για την επιστολή Σάντερς προς Λαγκάρντ και τον τρόμο του παγκόσμιου κατεστημένου για την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στο κύριο θέμα της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntokoumento-apo-to-biblio-baroufakh-epistolh-santers-pros-lagkarnt-gia…-e#ixzz4nqNtq2Od

Exit mobile version