Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πύρινος λόγος του Εθνικού Ιεράρχου Αμβροσίου σε μνημόσυνο πεσόντων υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών

Πύρινος λόγος του Εθνικού Ιεράρχου Αμβροσίου σε μνημόσυνο πεσόντων υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών

Το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών στην μάχη της μονής του Αγίου Νικολάου Βλασίας Καλαβρύτων, ετέλεσε ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος, ο οποίος μετά την τελετή εξεφώνησε πύρινο λόγο, λέγοντας τα πράγματα με τ’ όνομά τους για τον συμμοριτοπόλεμο, την θυσία των αγνών Ελλήνων πατριωτών, για να μείνει η Ελλάδα μας ελεύθερη και την επανάκαμψη των πολιτικών απογόνων των εαμοβουλγάρων, με την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, για να πετύχουν με τα ψέματα ότι δεν πέτυχαν τότε με τα όπλα.

Ιδού ο καθάριος εθνικός λόγος του θαρραλέου Εθνικού Ιεράρχου: «Οι πολίτες διστάζουν πια, ή και φοβούνται ίσως, να μιλούν για τα θέματα του παρελθόντος! Η λέξη «Συμμοριτοπόλεμος» δεν ακούγεται πια! Οι καιροσκόποι αλλάζουν τις ιδέες τους σαν τα πουκάμισα!

Οι χθες πράσινοι ή γαλάζιοι σήμερα έγιναν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, για να μη χάσουν την «κουτάλα» της εξουσίας! Αντιθέτως μέ όλους αυτούς η Μητέρα Εκκλησία δεν λησμονεί! Με ευγνωμοσύνη ενθυμείται τη θυσία σας «υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος»!

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/purinos-logos-tou-ethnikou-ierarchou-ambrosiou-se-mnhmosuno-pesontwn-upo-tw#ixzz4nwkaEo17

Exit mobile version