Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση “Ρουβίκωνα”! Με εντολή Βούτση απελευθερώθηκαν οι παρακρατικοί που εισέβαλαν στην βουλή

Κυβέρνηση “Ρουβίκωνα”! Με εντολή Βούτση απελευθερώθηκαν οι παρακρατικοί που εισέβαλαν στην βουλή

Προκλητική ανοχή και προστασία προς τους αναρχοκομμουνιστές και αριστερούς τρομοκράτες επέδειξε για μια ακόμη μια φορά η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, η οποία έσπευσε να απλώσει “δίχτυ προστασίας” στους παρακρατικούς που εισέβαλαν χθες στην βουλή.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» μπούκαραν χθες στο προαύλιο της βουλής για να διαμαρτυρηθούν για την φυλάκιση της περιβόητης Ηριάννας, η οποία έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Πυρήνες της φωτιάς”.

Αυτή η “ακτιβιστική” δράση των αναρχοκομμουνιστών του “Ρουβίκωνα” συγκίνησε τα κυβερνητικά στελέχη του Σύριζα, τα οποία αμέσως προσέτρεξαν να καλύψουν τα πνευματικά “παιδιά” τους. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οι αριστεροί τρομοκράτες πέρα από πνευματικά παιδιά, τυγχάνουν και βιολογικά τέκνα υπουργών του Σύριζα, όπως στην περίπτωση του υπερήφανου πατέρα Σκουρλέτη!

Στην προκείμενη περίπτωση η κυβέρνηση λειτούργησε για ακόμη μια φορά ως προστάτης των παρακρατικών, καθώς ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης έδωσε εντολή για την απελευθέρωση των μελών του “Ρουβίκωνα” που είχαν προσαχθεί.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο επικεφαλής διμοιρίας των ΥΜΕΤ που ήταν στο Σύνταγμα μόλις έμαθε για την εισβολή ρώτησε το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ αν επιθυμεί συλλήψεις, για να λάβει λίγο αργότερα θετική απάντηση. «Έχω εγκλωβίσει τα άτομα» διαβίβασε ο διμοιρίτης στο κέντρο. Η απάντηση ήταν: «Στέλνουμε περιπολικά για να τους παραλάβουν».

Στη διάρκεια της διαδρομής όμως τους γνωστοποιήθηκε ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ζήτησε να μη γίνουν προσαγωγές. «Είναι εντολή της ΓΑΔΑ να γίνουν προσαγωγές, παρακαλώ αναμείνατε», ακούστηκε στον ασύρματο.

Λίγο αργότερα η ΓΑΔΑ επανήλθε: «Καλώς, ας γίνει καταγραφή των 16 αναρχικών και ας αφεθούν ελεύθεροι» και στην συνέχεια δόθηκε διαταγή στα περιπολικά να επιστρέψουν τους προσαχθέντες στη Βουλή!

Μάλιστα, ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Τζανακόπουλος δικαιολόγησε την στάση της κυβέρνησης δηλώνοντας: «Έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια, η Αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει, και δεν υπάρχει νόημα στο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα».

Όταν το ίδιο το κράτος Τσίπρα – Καμμένου και ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής προστατεύουν τόσο απροκάλυπτα τους αριστερούς τρομοκράτες για ποιο κράτος δικαίου μιλάμε;

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε σχετικά από το περιστύλιο της Βουλής:

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Kyvernhsh-Rouvikwna-Me-entolh-Voytsh-apeleftherwthhkan-oi-parakratikoi-pou-#ixzz4o3NRCHad

Exit mobile version