Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ακόμη μια παρακρατική επίθεση έπραξαν ανενόχλητοι τα μέλη του γνωστού  «πολιτιστικού συλλόγου» εντός του προαυλίου της βουλής. Όταν η αστυνομία έπραξε το καθήκον της και τους συνέλαβε, είχαμε επέμβαση του πρόεδρου της  Βουλής που διέταξε την απελευθέρωση τους. Η εντολή Βούτση για απελευθέρωση συλληφθέντων που είχαν διαπράξει ποινικά αδικήματα, είναι παράνομη γιατί δεν είχε την αρμοδιότητα εκτός Βουλής και αποτελεί κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών και του κράτους δικαίου. Μοναδικοί αρμόδιοι για το τι θα συμβεί με συλληφθέντες κρατουμένους είναι οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, που ως γνωστόν στην κυβέρνηση επιδιώκουν να τις υποκαταστήσουν. Με αυτές τις τακτικές, δεξιοί και αριστεροί χαϊδεύουν τους συμμορίτες των Εξαρχείων που εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστοί αλλά ποτέ δεν έφτασαν στη δικαιοσύνη να δικαστούν με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας.

Β.Λ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Άγιου Παντελεήμονα στην Δραπετσώνα

Μην διεκδικήσετε τα αυτονόητα δικαιώματα σας που σας στερούν παράνομα μια κάστα αριστερών και δεξιών πολιτικών απατεώνων. Ούτε την ζωή και το μέλλον των παιδιών σας τα αποθέσατε στο έλεος της ανθελληνικής μαφίας. Τώρα αν κάποιοι από εμάς διεκδικούμε την Πατρίδα μας και την κληρονομιά των παππούδων και των πατεράδων μας που μας ανήκει βάσει νόμων και αν πέφτουμε χωρίς δεύτερη σκέψη στην φωτιά για να χαρίσουμε από ηθική υποχρέωση και αγάπη στα παιδιά μας μια ελεύθερη Πατρίδα και ένα πιο φωτεινό μέλλον από αυτό που μας προτείνουν τα ντόπια ενεργούμενα των τοκογλύφων, βλέπετε τι παθαίνουμε. Μας τιμωρούν ως “φασίστες”, όταν προσπάθησαν να φιμώσουν με παράνομες διώξεις και συλλήψεις την Χρυσή Αυγή. Όμως τίποτα δεν άλλαξε στον αγώνα για Πατρίδα Πίστη Ελευθερία που δίνουν οι Έλληνες στο πλάι της Χρυσής Αυγής, μέχρι να νικήσουν.

Σ.Ε.

Αυξήθηκαν οι λαθρομεταναστευτικές ροές τον Ιούνιο και τον Ιούλιο: 62.327 διαμένουν στα hot spots – Πάνω από 15.000 στα νησιά!

Είναι γνωστό με τι θρησκευτική ευλάβεια τηρούνται οι νόμοι όταν πρόκειται για Έλληνες πολίτες, επιβεβαιώνοντας το ρατσισμό αυτού του κράτους εναντίον τους. Για αυτό τον λόγο “εγκληματίας” συνελήφθη, έχοντας έτοιμα 12 πεπόνια για να τα πουλήσει χωρίς άδεια! Ευτυχώς για την Ελλάδα ο άνεργος με 3 παιδιά 49χρονος “εγκληματίας”, που εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση 12 πεπόνια και 20 καρπούζια χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια άσκησης πλανόδιου εμπορίου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο. Κάπως έτσι θα εφαρμόζεται και ο νόμος στο κέντρο της Αθήνας, όπως μπροστά από την ΑΣΟΕΕ, όπου λαθρομετανάστες πωλούν ακόμη και προϊόντα κλοπής, ναρκωτικά χωρίς καμιά συνέπεια. Ο ιδιότυπος αυτός ρατσισμός θα πάψει μόλις οι Έλληνες δώσουν τη δύναμη στη Χρυσή Αυγή που μάχεται πρώτα για τους Έλληνες.

Ν.Γ.

Μονόδρομος για την αυριανή Νίκη του Λαού και της Πατρίδας η σημερινή ενίσχυση της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-28-iouliou-2017#ixzz4o6ZAAIgj

Exit mobile version