Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εξομοιώνουν με κατάπτυστη τροπολογία Σώματα Ασφαλείας και λαθρομετανάστες!

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εξομοιώνουν με κατάπτυστη τροπολογία Σώματα Ασφαλείας και λαθρομετανάστες!

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας

Με  τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση (κατά την συνηθισμένη πλέον αντισυνταγματική και αντικοινοβουλευτική πρακτική της)  στο σχέδιο Νόμου «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις», παρατείνεται το διάστημα ισχύος της διάταξης του άρθρου 132 παρ. 6 του Ν. 4270/2014, προκειμένου να επιλυθούν τα θέματα ομαλού εφοδιασμού των Σωμάτων Ασφαλείας με υλικά πρώτης ανάγκης.

Στην πράξη, με την τροπολογία αυτή, υποτίθεται ότι λύνονται θέματα διοικητικά, θέματα προμηθειών που αφορούν σε υλικά και μέσα των Σωμάτων Ασφαλείας. Ως εδώ, κάποιος που το διαβάζει θα πει, όλα καλά.

Όμως, οι συριζαιοι, μέσα στην τροπολογία εισάγουν και ζητήματα για τους τους λαθρομετανάστες (Ειδικός Φορέας 07-593). Δηλαδή στα υπαρκτά προβλήματα εφοδιασμού των Σωμάτων Ασφαλείας, βάζουν και τα θέματα  λαθρομεταναστών (σίτιση κλπ). Στο ίδιο πλαίσιο λοιπόν οι πραγματικές ανάγκες των Σωμάτων Ασφαλείας και το πώς θα σιτίζονται οι λαθρομετανάστες, την ίδια στιγμή που  συμπολίτες μας που έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης, εξαιτίας της μνημονιακής λαίλαπας και σιτίζονται από τα συσσίτια της Εκκλησίας.

Η τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γνωστή. Επειδή αυτή η τροπολογία θα καταψηφιστεί από τον «Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή», αυτό θα αναδειχθεί στα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών, προκειμένου να ανακοπεί η δυναμική που έχει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στα Σώματα Ασφαλείας.

Μάταια προσπαθούν. Οι Έλληνες Εθνικιστές πάντα βρισκόντουσαν και θα βρίσκονται δίπλα στους άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, που μάχονται καθημερινά υπό αντίξοες συνθήκες το έγκλημα και την παρανομία και που έχουν πληγεί από την μνημονιακή πολιτική των εθνομηδενιστικών κυβερνήσεων.

Παρά την όποια ιδεολογική τρομοκρατία ων κυβερνώντων και τις μεθοδεύσεις κυβερνητικών συνδικαλιστών, οι Έλληνες Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί στηρίζουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Την ύπουλη ψηφοθηρική μεθόδευση και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης απέναντι στους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας ανέδειξε στην σημερινή του ομιλία στην Βουλή ο Συναγωνιστής Γερμενής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suriza-kai-anel-ejomoiwnoun-swmata-asfaleias-kai-lathrometanastes-me-katapt#ixzz4o82bmU5f

Exit mobile version