Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος προς συριζαίους: Υπερφορολογείτε τους πάντες και αποτελειώνετε την οικονομία! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για το “πολυνομοσχέδιο” του υπουργείου Οικονομικών.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αρχικά σχολίασε την τροπολογία του υπουργείου Μεταφορών και το χάος που έχει δημιουργηθεί με τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα. Υπενθύμισε σε Νεοδημοκράτες και Πασόκους ότι το καλοκαίρι του 2015 μαζί υπερψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο του Σύριζα και αυτό που σήμερα αποκαλούν «ταμείο αποικιοκρατίας».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην δήλωση Τζανακόπουλου για την εισβολή του Ρουβίκωνα στην βουλή και στις παρεμβάσεις του Σύριζα στο έργο της Αστυνομίας. Σχετικά με την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha είπε πως συνέκρινε ατυχέστατα τους Αγωνιστές του 1821 με την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ κάτι που έκανε και ο Σαμαράς όταν ήταν στην εξουσία.

Για το νομοσχέδιο αρχικά σχολίασε πως οι τροπολογίες είναι πολύ περισσότερες σε όγκο από ότι το ίδιο το νομοσχέδιο και στην συνέχεια τοποθετήθηκε αναλυτικά επί των τροπολογιών. «Εφαρμόζετε πρακτικές που τους διαλύουν στην κυριολεξία όλους. Βάλατε χαράτσι μέχρι και στα αναπηρικά επιδόματα. Θα θεωρούνται εισόδημα και θα επιβαρύνονται με εισφορά αλληλεγγύης. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, για έναν τραγέλαφο! Δεν ξέρετε τη μία μέρα τι ψηφίζετε εις βάρος της επόμενης ημέρας και του άλλου νομοσχεδίου το οποίο έρχεται» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έκλεισε την ομιλία του, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, καθώς μας έχει ψηφίσει ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού για να σας κρίνουμε και να αγωνιζόμαστε για την επιβολή της νομιμότητας καθ’ οιονδήποτε τρόπο. «Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη ό,τι και να κάνετε και στις δημοσκοπήσεις και σε όλα. Και απ’ ό,τι φαίνεται το μέλλον για εμάς, παρά τις διώξεις, παρά το οτιδήποτε, θα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το δικό σας» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-pros-surizaious-uperforologeitai-tous-pantes-kai-apoteleiwn#ixzz4o8W9rCHX

Exit mobile version