Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Όλα όσα κατήγγειλε ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, έρχεται να τα επιβεβαιώσει ο Βαρουφάκης στο βιβλίο που έβγαλε. Ακόμη και οι διώξεις που έγινα είχαν εντολοδότη την διεθνή τοκογλυφία, ώστε να μπορούν τα διεθνή παράσιτα να καρπώνονται σαν βδέλλες τους κόπους τον ιδρώτα και εσχάτως τα αίμα του ελληνικού λαού στο όνομα ενός παράνομου και επαχθούς χρέους. Η Χρυσή Αυγή μπορεί να κοιτάζει κατάματα τους Έλληνες, μιας και τους προειδοποίησε για αυτά που έρχονται και θα έρθουν. Μίλησε την γλώσσα της αλήθειας ακόμη και σε εποχές που αυτή φόβιζε και φοβίζει ακόμη τους πολίτες που είχαν γαλουχηθεί στο ψέμα και την κολακεία και την μικροπολιτική με σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων. Σε μερικά χρόνια η κατάσταση ίσως γίνει μη αναστρέψιμη και οι Έλληνες να αποτελούν μια μειοψηφία μέσα στη πατρίδα τους. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Λ.Ν.

Γ. Γερμενής: Εμπαιγμός των Σωμάτων Ασφαλείας από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Εμάς μας βγάζουν έξω από τα σπίτια μας και βάζουν μέσα τους λαθρομετανάστες και έχουν το θράσος να μας λένε ότι βλέπουμε πίσω από όλα θεωρίες συνωμοσίας. Ποιες θεωρίες συνωμοσίας, αφού το έγκλημα συντελείται μπροστά στα μάτια μας και έχουμε γίνει πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Πόσο πιο ξεκάθαρο να μας το κάνουν οι κυβερνώντες και τα πιστά σκυλιά των μνημονίων; Εμείς οι Έλληνες είμαστε ανεπιθύμητοι στην ίδια μας την πατρίδα, στο ίδιο μας το σπίτι που με τόσο κόπο κτίσαμε. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός! Χρυσή Αυγή και μόνο Χρυσή Αυγή.

Κώστας

Ευχαριστήρια επιστολή από την Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου προς την Χρυσή Αυγή για ερώτηση σχετικά με το επίδομα παραμεθορίου

Μια χαρά το έθεσε στην βουλή ο Συναγωνιστής Γερμενής ότι εξισώνουν τα σώματα ασφαλείας με τους λαθρομετανάστες! Και το τραγικότερο όλων είναι ότι προσπάθησαν με ύπουλους τρόπους να περάσουν ένα δεύτερο νομοσχέδιο με (ν)τροπολογίες υπέρ των λαθρομεταναστών. Πάλι καλά που εμείς που υπηρετούμε στα σώματα ασφαλείας έχουμε φωνή εντός του κοινοβουλίου και εκπροσωπούμαστε επάξια από την Χρυσή Αυγή, καθώς είναι η μοναδική φωνή δικαιοσύνης σε αυτόν τον τόπο.

Δ.Τ.

Δηλώστε λαθρομετανάστες να σωθείτε! 22 χιλιάδες δωρεάν σπίτια για αλλοδαπούς σε όλη την Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-29-iouliou-2017#ixzz4oCBERnRK

Exit mobile version