Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοροϊδία από την Αστυνομία της Μέρκελ: Ο μακελάρης του Αμβούργου δεν ήταν τζιχαντιστής, ήταν… ακραίος ισλαμιστής με θρησκευτικά κίνητρα!

Κοροϊδία από την Αστυνομία της Μέρκελ: Ο μακελάρης του Αμβούργου δεν ήταν τζιχαντιστής, ήταν... ακραίος ισλαμιστής με θρησκευτικά κίνητρα!

Ακόμα μία αιματηρή τζιχαντιστική επίθεση είχαμε χθες στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, όταν ακραίος ισλαμιστής εισέβαλε με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ και άφησε πίσω του έναν νεκρό και έξι τραυματίες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο φανατικός πιστός του Ισλάμ «Φώναζε Αλλάχου Άκμπαρ κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι» ενώ μια γυναίκα που περίμενε σε ταμείο του σούπερ μάρκετ τη στιγμή της επίθεσης περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το σκηνικό τρόμου: «Σήκωσε ψηλά τα χέρια του και φώναξε “Αλλάχου Άκμπαρ”. Πίστευα ότι πρωταγωνιστούσα σε b-movie, πίστευα ότι θα με μαχαίρωνε, φοβήθηκα πως θα πεθάνω».

Ανατριχιαστικές είναι οι περισσότερες μαρτυρίες, καθώς οι έντρομοι κάτοικοι του Αμβούργου αφηγήθηκαν πως είδαν τον άνδρα να βγαίνει από το σούπερ μάρκετ και να τρέχει στο πεζοδρόμιο χτυπώντας ένα νεαρό κορίτσι και συνεχίζοντας την πορεία του αφήνοντας το θύμα του να κλαίει στο πεζοδρόμιο.

Και ενώ οι κάτοικοι ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν τόσο η γερμανική αστυνομία όσο και ο δήμαρχος του Αμβούργου προσπαθούν να κουκουλώσουν ακόμη μια επίθεση που είχε ως στόχο να πλήξει την Ευρώπη, αφού θέλουν να επικρατήσει η ανοχή απέναντι στις λαθρομεταναστευτικές ροές που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Για του λόγου του αληθές η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης της χθεσινής επίθεσης είναι ένας 26χρονος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γνωστός ισλαμιστής αλλά όχι τζιχαντιστής, ενώ τα κίνητρά του ήταν θρησκευτικά. Δηλαδή όχι Γιάννης,… Γιαννάκης. Και η κοροϊδία δεν έχει τέλος μιας που ο ίδιος ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας στο Αμβούργο, Ραλφ Μάρτιν Μέγερ, δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι τα αρχικά στοιχεία δείχνουν ότι έδρασε μόνος, δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχε συνεργάτες.

Ο τραγέλαφος της υπόθεσης είναι πως η ίδια η αστυνομία στην προσπάθεια  της να καλύψει τον εξτρεμιστικό χαρακτήρα της επίθεσης δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα πως ο φανατικός ισλαμιστής είχε ψυχολογικά προβλήματα, δίνοντας υποτίθεται κάποια ελαφρυντικά τα οποία καταρρίπτονται πλήρως με τις δηλώσεις του δημάρχου, Όλαφ Σολτς.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας την πάγια τακτική μιας προδοτικής πολιτικής καταδίκασε την απεχθή επίθεση, δεν είπε όμως στους πολίτες ότι ο ίδιος και οι άλλοι κυβερνώντες των ευρωπαϊκών χωρών είναι ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων που τελούνται στο όνομα του “Αλλάχ”, μιας και αυτοί επιτρέπουν με τις πολιτικές τους να εισέλθουν ακραία ισλαμιστικά στοιχεία εντός του εθνικού κορμού της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικά δήλωσε μάλιστα πως «Εκείνο που εξοργίζει περισσότερο είναι ότι ο δράστης φέρεται να είναι κάποιος που αναζητούσε καταφύγιο στη Γερμανία και τότε έστρεψε το μίσος του εναντίον μας». Γνωστοποίησε, επίσης, πως η αίτηση ασύλου του 26χρονου είχε απορριφθεί και η απέλασή του συναντούσε εμπόδια, καθώς δεν διέθετε έγγραφα ταυτότητας. Τέλος υπογράμμισε πως:  «Αυτοί οι εγκληματίες θέλουν να δηλητηριάσουν την ελεύθερη από φόβο κοινωνία μας αλλά θα αποτύχουν».

Εμείς να θυμίσουμε στον δήμαρχο ότι δεν υπάρχει καμία ελεύθερη κοινωνία την στιγμή που καταπατούνται δικαιώματα νόμιμων πολιτών και πόσο μάλλον το ύψιστο δικαίωμα της Ζωής και τέλος να του υπενθυμίσουμε πως οι φανατικοί ισλαμιστές μέχρι στιγμής δεν έχουν αποτύχει, αλλά οι μόνοι αποτυχημένοι είναι οι δήμαρχοι, οι καγκελάριοι και οι πρωθυπουργοί οι οποίοι αρνούνται να παραδεχτούν το πλέον πασιφανές, ότι η λαθρομετανάστευση αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για την Ευρώπη όπως την γνωρίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koroideuei-ton-kosmo-h-astunomia-ths-merkel-o-makelarhs-tou-ambourgou-den-h#ixzz4oEF4SdRS

Exit mobile version