Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η διαφορά αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης ανάμεσα σε Ιταλία και Ελλάδα

Αυτή είναι η διαφορά αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης ανάμεσα σε Ιταλία και Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει 46 εκατομμύρια ευρώ στην Ιταλία που θα τα χρησιμοποιήσει με κάθε τρόπο για να προστατεύσει τα σύνορα της από τους αφρικανούς εισβολείς από την Λιβύη. Παράλληλα, η Ε.Ε. δίνει “στήριξη έκτακτης ανάγκης” 209 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή πολύ περισσότερα κονδύλια στην Ελλάδα που το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ θα τα χρησιμοποιήσει για να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την μόνιμη εγκατάσταση των λαθροεισβολέων στην Πατρίδα μας.

Η κυβέρνηση της Ιταλίας αποφάσισε να διαθέσει τα 46 εκατομμύρια ευρώ της βοήθειας που πρόσφατα δέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην ανάσχεση του συνεχιζόμενου κύματος εισβολής λαθρομεταναστών μέσω της Μεσογείου. Συγκεκριμένα η Ιταλία σχεδιάζει να αναπτύξει σκάφη του πολεμικού ναυτικού της στα λιβυκά χωρικά ύδατα, δηλαδή όσο πιο κοντά γίνεται στην αφετηρία της λαθρομεταναστευτικής ροής. Επιπροσθέτως, η Ιταλία θα συνεισφέρει με μελέτες, δηλαδή αυτό μεταφράζεται με την αρωγή των μυστικών υπηρεσιών της,  σχετικά με την ενίσχυση του ελέγχου των νοτίων συνόρων της Λιβύης, που είναι πύλη εισόδου τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών.

Την ίδια στιγμή το δίκτυο του Σόρος στην Ιταλία, openmigration.org, κλαίει με γοερά δάκρυα από τον Απρίλιο του 2017 επειδή η ιταλική κυβέρνηση μέσω των υπουργών Minniti και Orlando έχει πράξει το αυτονόητο για την προστασία της πατρίδας της και έχει εισάγει καινούργιους πιο ανασχετικούς νόμους για την λαθρομετανάστευση. Για παράδειγμα η ιταλική νομοθεσία έχει ενισχυθεί με προβλέψεις για κράτηση λαθρομεταναστών, υποχρεωτικές επιστροφές στις χώρες από εισέβαλαν στην Ιταλία και λιγότερες εγκρίσεις ασύλου.

Τρανό παράδειγμα λοιπόν η Ιταλία εφαρμογής ανασχετικών μέτρων για την λαθρομετανάστευση που έχει προτείνει εδώ και χρόνια και ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Χαρακτηριστικό είναι το περιεχόμενο των δηλώσεων του Γενικού Γραμματέα κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” σχετικά με τον ρόλο που πρέπει να αναλάβει ο Ελληνικός Στρατός στην φύλαξη των συνόρων και τον ύποπτο ρόλο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δρουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα ελέω ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ η Ιταλία προσπαθεί να υψώσει ένα τείχος ανάσχεσης με τις ένοπλες δυνάμεις της, με στρατηγικούς σχεδιασμούς των μυστικών υπηρεσιών της για τον τερματισμό της ροής των λαθρομεταναστών πριν καν μπουν στην Λιβύη και με σωστή νομοθεσία (the Minniti decree on immigration and asylum – DL 13/2017) που δίνει πολύ λιγότερες πιθανότητες παραμονής των λαθρομεταναστών στην Ιταλία, στην Ελλάδα προωθείται μια ξεκάθαρη αντικατάσταση πληθυσμού, δηλαδή εξαναγκασμός εξόδου των Ελλήνων από την Πατρίδα τους και αντικατάσταση τους με λαθρέποικους.

Συμπερασματικά, η σημερινή ζοφερή κατάσταση στην Ελλάδα υπάρχει επειδή εξυπηρετεί τον πλουτισμό των αριστερών νεοφιλελεύθερων του ΣΥΡΙΖΑ και του Σόρος εις βάρος όμως των Ελλήνων. Καλούμε όλους τους Έλληνες που θέλουν να αποκατασταθούν τα δικαιώματα τους στην δίκαιη φορολογία, στην σωστή εκπαίδευση, στην αποτελεσματική νομοθεσία και στην πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας, έτσι ώστε να μπορούν να ζήσουν στην Πατρίδα τους, να ενισχύσουν τον αγώνα του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sugkrish-metrwn-antimetwpishs-lathrometanasteushs-metaju-italias-kai-ellad#ixzz4oOd8xYjH

Exit mobile version