Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιον εξυπηρετούν οι “αποκαλύψεις” Βαρουφάκη; Μήπως τον Mr. Tsipra;

Ποιον εξυπηρετούν οι “αποκαλύψεις” Βαρουφάκη; Μήπως τον Mr. Tsipra;

Γράφει ο Αντίοχος

Απανωτές είναι οι «αποκαλύψεις» Βαρουφάκη για την κρίσιμη περίοδο της «πρώτης φοράς αριστερά». Έτσι, τώρα βγήκαν στην δημοσιότητα κάποια sms από τα οποία φαίνεται ότι στο Eurogroup της 11ης Μαΐου του 2015 ο Τσίπρας συζητούσε για το σχέδιο Σόιμπλε περί Grexit. Ταυτοχρόνως κυκλοφορούν στην πολιτική πιάτσα και κάποιες άλλες «αποκαλύψεις», τις οποίες υποτίθεται πως έκανε πρώην υπουργός της Βενεζουέλας (αγνώστων λοιπών στοιχείων…), σύμφωνα με τις οποίες ο Τσίπρας είχε σχέδιο εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ και διερευνούσε την δυνατότητα προμήθειας πετρελαίου από το καθεστώς του Μαδούρο και «στήριξης» από την Ρωσσία και την Κίνα. Μάλιστα, φέρεται να είπε στον φίλο του τον Μαδούρο, πως οι Ρώσσοι «μου ζήτησαν εξωφρενικά ανταλλάγματα, να τους παραχωρήσουμε μια αεροπορική βάση στην Κρήτη».

Εν τέλει, όλα αυτά εκθέτουν ή μήπως στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τον αμερικανοκομμουνιστάκο των Αθηνών; Ιδού η απορία!

Από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεύτερο κόμμα (στις εκλογές του Ιουνίου 2012), έχοντας προοπτική εξουσίας στις επόμενες εκλογές, συνέβησαν πολλά. Κατ’ αρχάς, τον Δεκέμβριο του 2012 ο Τσίπρας μετέβη στην Γερμανία, για να συμμετάσχει σ’ ένα συνέδριο των ορφανών της Στάζι (Die Linke), όπως ανακοίνωσε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών «κάρφωσε» την συνάντηση και εν συνεχεία την παραδέχθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, θριαμβολογώντας ότι οι θέσεις του προκαλούν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Εν συνεχεία, ο Τσίπρας μετέβη στην Αμέρικα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poion-ejuphretoun-oi-apokalupseis-baroufakh-mhpws-ton-mr.-tsipra#ixzz4oQNlGiIK

Exit mobile version