Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμει η Χούντα του Μνημονίου: Την ενοχή του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ζήτησε ο εισαγγελέας!

Τρέμει η Χούντα του Μνημονίου: Την ενοχή του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ζήτησε ο εισαγγελέας!

Κόλαφος η πρόταση του εισαγγελέα στην δίκη για τον Γεωργίου για το εκλεκτό παιδί όλων των μνημονιακών δυνάμεων, καθώς εισηγήθηκε την ενοχή του για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση!

Ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων της Αθήνας υποστήριξε στην αγόρευσή του πως «υπήρχε έντονη ανάγκη εκείνη την περίοδο να σταθεί στο ύψος της η ΕΛΣΤΑΤ. Ο Ανδρέας Γεωργίου όφειλε να δώσει βήμα στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και να ακούει τις απόψεις τους. Παρέβη τον σεβασμό στον νόμο και στην ομάδα, στη συλλογικότητα». Αναφορικά δε με το γεγονός ότι ο Α. Γεωργίου διατηρούσε τη θέση του στο ΔΝΤ παρά τον διορισμό του ως επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, σημείωσε πως «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται», θέτοντας το ερώτημα εάν θα είχε επιλεγεί για τη θέση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ στην περίπτωση κατά την οποία θα είχε αποκαλύψει πως εργάζεται για το ΔΝΤ.

Η πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση Γεωργίου συνιστά δικαίωση των καταγγελιών για μαγείρεμα των στοιχείων με βάση τα οποία η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ Παπανδρέου έσυρε την Πατρίδα μας στα νύχια των κορακιών του ΔΝΤ. Κυρίως όμως, αποτελεί ένα ηχηρό χαστούκι προς τις μνημονιακές μαριονέτες τόσο των Σύριζα-ΑΝΕΛ όσο και των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι από κοινού επιχείρησαν να κουκουλώσουν την απάτη που οδήγησε τον Ελληνικό Λαό στη μέγγενη των Μνημονίων.

Υπενθυμίζεται ότι η μνημονιακή Χούντα Σύριζα-ΑΝΕΛ πέρασε προ ολίγων ημερών τροπολογία-ντροπή κατ’ απαίτηση των δανειστών, με την οποία προβλέπεται η δαπάνη των δικαστικών εξόδων του Α. Γεωργίου θα επιβαρύνει τους Έλληνες φορολογούμενους!

Η Χρυσή Αυγή όταν όλα τα κόμματα του «δημοκρατικού»-μνημονιακού τόξου απαιτούσαν την μη παραπομπή Γεωργίου, δεχόμενα ως ακριβή τα οικονομικά στοιχεία του 2009 που οδήγησαν στο πρώτο Μνημόνιο, ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη που διακήρυξε πως η περίπτωση Γεωργίου και οι εις βάρος του καταγγελίες πρέπει να τύχουν της ενδελεχούς έρευνας της ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία και θα έπρεπε να αποδώσει τις αντίστοιχες ευθύνες σε πρόσωπα.

Αυτό ήθελαν να αποφύγουν οι πραιτωριανοί των Μνημονίων με συνέπεια η πρόταση του εισαγγελέα να τους κάνει να αγωνιούν! Η σχετική απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί αύριο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremei-h-chounta-tou-mnhmoniou-enochh-gewrgiou-zhthse-o-eisaggeleas#ixzz4oQcFUXP8

Exit mobile version