Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φρίκη στο Λονδίνο: Διπλός βιασμός 15χρονης Βρετανίδας από δύο ασιάτες!

​Φρίκη στο Λονδίνο: Διπλός βιασμός 15χρονης Βρετανίδας από δύο ασιάτες!

Η ανάγνωση και μόνο του τίτλου σε καθημερινή εφημερίδα δημιουργεί αποτροπιασμό.

Υπό τον τίτλο, λοιπόν, «Σοκ! Διπλός βιασμός 15χρονης Βρετανίδας» διαβάζουμε τα εξής: «Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η ιστορία 15χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού στον σιδηροδρομικό σταθμό του Γουίτον, στο Μπέρμινχαμ, και στη συνέχεια βιάστηκε για δεύτερη φορά από έναν άνδρα στον οποίο προσέτρεξε για βοήθεια. Μετά την πρώτη σεξουαλική επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε απομονωμένο χώρο εντός του σιδηροδρομικού σταθμού, κοντά στο γήπεδο της Αστον Βίλα, το κορίτσι βγήκε στον δρόμο και σταμάτησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, ζητώντας βοήθεια. Μπαίνοντας όμως στο αυτοκίνητο, το κορίτσι βιάστηκε και από τον οδηγό!

«Αυτό το νεαρό κορίτσι βίωσε ένα τρομακτικό βασανιστήριο. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη και να αναγνωρίσουμε τους δράστες αυτών των ειδεχθών πράξεων» σημείωσε ο υπαστυνόμος Τόνι Φιτζπάτρικ, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Χτενίζουν την περιοχή συλλέγοντας υλικό από όλες τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, ενώ καλούν όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους. Και οι δύο δράστες φέρεται ότι είναι ασιατικής καταγωγής, περίπου 20 ετών, με τη διαφορά ότι ο πρώτος ήταν ψηλός και αδύνατος, ενώ ο δεύτερος κοντός και γεροδεμένος».

Την συγκεκριμένη ανατριχιαστική είδηση την διαβάσαμε σε μια ακόμη εφημερίδα, με πολύ λιγότερες όμως λεπτομέρειες και χωρίς να υπάρχει αναφορά στην πιθανή ταυτότητα των δραστών, οι οποίοι «φέρεται ότι είναι ασιατικής καταγωγής». Από την περιγραφή του ρεπορτάζ είναι φανερό ότι οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί και ότι παρότι τα χαρακτηριστικά τους είναι γνωστά, αυτό που παραμένει άγνωστο είναι η ακριβής ταυτότητά τους.

Με δεδομένο ότι, όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι δράστες είναι ασιάτες, καταλαβαίνουμε γιατί η συγκεκριμένη είδηση πέρασε «στα ψιλά» και γιατί «οι οργισμένες φεμινίστριες» δεν είπαν τίποτα σ’ αυτή την περίπτωση για την διαβόητη «κουλτούρα του βιασμού».

Η ταυτότητα του θύματος και (κυρίως) η ταυτότητα των δραστών (όπως παρουσιάζεται στο ρεπορτάζ) βάζει απαγορευτικό στην «ευαισθησία» των «προοδευτικών» για τα θύματα βιασμού, καθώς η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» έχει τους δικούς της (υποκριτικούς) κανόνες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ​

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/frikh.-diplos-biasmos-15chronhs-sto-londino-apo-duo-asiates#ixzz4oRDZ6cVr

Exit mobile version