Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα σφαγή στο κλεφτόΠασόκ: Γρηγοράκος και Γερουλάνος «κράζουν» άγρια την Φώφη

Νέα σφαγή στο κλεφτόΠασόκ: Γρηγοράκος και Γερουλάνος «κράζουν» άγρια την Φώφη

Όσο κι αν προσπαθούν οι πασόκοι να δείξουν ότι αποτελούν μια δύναμη προοπτικής για το πολιτικό μέλλον του Τόπου, είναι οι ίδιες τους οι πράξεις οι οποίες τους διαψεύδουν πανηγυρικά. Ήταν η σειρά του Λεωνίδα Γρηγοράκου να αποδείξει το «μπάχαλο» που επικρατεί τόσο στο κόμμα το οποίο έκλινε σ΄ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης όσο και στο εκλογικό μόρφωμα του, καθώς με δηλώσεις του ο διαγραφείς και επανακάμψας βουλευτής Λακωνίας, είπε σε συνέντευξη του, ότι η ΔΗΣΥ «με την ετερογένεια που τη διακρίνει δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις απαιτήσεις μιας νέας Κεντροαριστεράς».

Για τον λόγο αυτό, ζήτησε «δημιουργία ενός νέου φορέα, με νέα πρόσωπα και ηγεσία», ενώ με αφορμή το «παρών» στην κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ, κατηγόρησε την σημερινή ηγεσία ότι «παλινδρομεί στις αρχέγονες πολιτικές του κρατισμού». Λες και μίλαγε ο ίδιος ο Βενιζέλος, ο οποίος έχει κάθε λόγο να υπονομεύει την (πολύ λίγη για αρχηγό) Γεννηματά.

Σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθαν νέες δηλώσεις του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε δώσει στη δημοσιότητα πολυσέλιδο πολιτικό κείμενο, υποστηρίζοντας ότι «η σημερινή ηγεσία θεωρεί το ΠΑΣΟΚ μικρό, τοξικό και τελειωμένο και αρνείται να μιλήσει πολιτικά». Στην ίδια γραμμή, με συνέντευξη δήλωσε ότι «η ΔΗΣΥ λειτουργεί με γνώμονα τις ανάγκες των στελεχών της και αυτό της προσδίδει μια απαρχαιωμένη και βαθιά προχωρημένη νοοτροπία».

Παρά την ολοφάνερη (και κραυγαλέα) «αβάντα» που έχει από τα καθεστωτικά ΜΜΕ το εκλογικό μόρφωμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τόσο αυτό όσο και η κομματική μήτρα (ΠΑΣΟΚ) που το εμπνεύστηκε, δείχνουν (και είναι) πολύ λίγα για να μπορέσουν να έχουν έναν σημαντικό ρόλο στις ενδιαφέρουσες πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-sfagh-sto-kleftopasok.-grhgorakos-kai-geroulanos-krazoun-agria-thn-genn#ixzz4oUMNj9SY

Exit mobile version