Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Οι συριζαίοι αποχριστιανοποιούν την Παιδεία και προωθούν το Ισλάμ – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την τοποθέτησή του για το νομοσχέδιου του υπουργείου Παιδείας αρχικά χαιρέτισε τις υπερπροσπάθειες πυροσβεστών και εθελοντών οι οποίοι ελέω μνημονίων και χωρίς να έχουν τα απαραίτητα μέσα ρίχνονται στις μάχες με τις πυρκαγιές στην Αττική.

Σχετικά με τα γεγονότα στην Βενεζουέλα ρώτησε τους συριζαίους αν η νεολαία τους θα βγάλει καμιά ανακοίνωση συμπαράστασης στους φοιτητές που αγωνίζονται απέναντι σε ένα στυγνό καθεστώς το οποίο ακόμα και τώρα δολοφονεί τους πολίτες, ενώ παράλληλα σημείωσε πως ο Σύριζα αρνείται να καταδικάσει τα εγκλήματα του Μαδούρο.

Στην συνέχεια κατήγγειλε την ανθελληνική πολιτική του Σύριζα που προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να αποχριστιανοποιήσει την Παιδεία και να εξαλείψει κάθε τι εθνικό, ενώ την ίδια στιγμή προωθεί την ισλαμοποίηση της χώρας δίνοντας όλο και περισσότερα δικαιώματα στους μουσουλμάνους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-oi-surizaioi-apochristianopoioun-thn-paideia-kai-prowtho#ixzz4oUrANDFj

Exit mobile version