Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα πρόκληση από την «Ένωση Αθέων»: Απαιτούν να σταματήσει η αναγραφή του θρησκεύματος στα σχολικά απολυτήρια!

Νέα πρόκληση από την «Ένωση Αθέων»: Απαιτούν να σταματήσει η αναγραφή του θρησκεύματος στα σχολικά απολυτήρια!

Η αντεθνική γκρούπα της αυτοαποκαλούμενης “Ένωσης Αθέων”, γνωστή για τις επιθέσεις της εναντίον της Εκκλησίας και τις γιορτές κρεατοφαγίας που διοργανώνει ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή, επιχειρεί και πάλι να αποσπάσει ψήγματα δημοσιότητας προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Αυτήν την φορά προχώρησε σε καταγγελία προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, επικαλούμενη πως «οι θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις αποτελούν ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και ως τέτοιο δεν θα έπρεπε να τυχαίνει καταγραφής και επεξεργασίας».

Συγκεκριμένα, η Ένωση Αθέων καταγγέλλει την αναγραφή του θρησκεύματος στα σχολικά απολυτήρια, την καταγραφή του στο πληροφοριακό σύστημα Myschool, το οποίο αποτελεί το βασικό γραμματειακό σύστημα των σχολικών μονάδων, την καταγραφή στα μητρώα φοιτητών ΑΕΙ – ΤΕΙ, καθώς και την απαίτηση δήλωσης του θρησκεύματος και τεκμηρίωσης της δήλωσης προκειμένου να χορηγηθεί απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών.

Κανείς δεν ξεχνά, βέβαια, ότι η Ένωση Αθέων λοιδορεί συστηματικά το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων πολιτών -δείχνοντας πως εννοεί την ανεξιθρησκεία-, καλώντας σε τσιμπούσια με κρέας την ώρα του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή. Επιπλέον, η οργάνωση των αθέων δεν παραλείπει κάθε χρόνο, για να συντηρείται στην επικαιρότητα, να ασχολείται με το Άγιο Φως, χαρακτηρίζοντας την έλευσή του στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα «τουριστική ατραξιόν» και «σκανδαλώδη δαπάνη, προσβλητική για τη νοημοσύνη των σκληρά φορολογούμενων πολιτών μιας πρακτικά χρεοκοπημένης χώρας».

Πρακτικά, δηλαδή, πρόκειται για Ένωση Αντιχριστιανών, αφού πουθενά δεν έχουμε δει ανάλογες δηλώσεις και δράσεις της που να καταφέρονται εναντίον της μουσουλμανικής θρησκείας, της εβραϊκής ή οποιασδήποτε άλλης, πλην της χριστιανικής. Όσο για τους λόγους για τους οποίους εκδηλώνει τόσο επιλεκτικά τον «αθεϊσμό» της η συγκεκριμένη γραφική ομαδούλα, αυτοί είναι σίγουρα προφανείς, καθώς επιλέγει να χτυπήσει τις ρίζες του Ελληνικού Έθνους σε μια τόσο δύσκολη χρονική στιγμή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhtikh-parembash-apo-thn-enwsh-athewn#ixzz4oVCGJQQ4

Exit mobile version