Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσκύνημα ψευτοδεξιών στους αναρχοκομμουνιστές: Ύμνος στους «σημαντικούς αγώνες της αριστεράς» από Χατζηδάκη και Κεραμέως!

Προσκύνημα ψευτοδεξιών στους αναρχοκομμουνιστές: Ύμνος στους «σημαντικούς αγώνες της αριστεράς» από Χατζηδάκη και Κεραμέως!

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η ΝΔ δείχνει το κόμπλεξ κατωτερότητας που την διακατέχει απέναντι στην αριστερά, με το να τονίζει πόσο «εκτιμά», «σέβεται», και «αναγνωρίζει» τους «αγώνες» και την «ιστορία» της. Την σκυτάλη πήραν, κατά σειρά, δύο ακόμη βουλευτές της ΝΔ, με πολύ σημαντικά εσωκομματικά πόστα.

Καταρχάς, ο έτερος αντιπρόεδρος του κόμματος Κώστας Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην φυλλάδα των συντακτών και αναφερόμενος στην συμπεριφορά της κυβέρνησης, είπε ότι «Δεν είναι όλες αυτές οι ύβρεις η ανανεωτική Αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου και του Μιχάλη Παπαγιαννάκη».

Επειδή προφανώς «το έχει ψάξει» ο Χατζηδάκης για το τι είναι η ανανεωτική αριστερά, καλό θα είναι να ενημερώσει και όλους εμάς τους υπόλοιπους αδαείς, οι οποίοι μάλλον θα έχουμε εσφαλμένη εντύπωση ότι αυτού του είδους η αριστερά αποθέωνε (με το αζημίωτο…) το απάνθρωπο καθεστώς του κομμουνιστή δικτάτορα Τσαουσέσκου, και σε εγχώριο επίπεδο πρωτοστάτησε στον εθνομηδενισμό, την «αλληλεγγύη» στους λαθρομετανάστες και την εισαγωγή στην ροή του λεξιλογίου μας λέξεων και εννοιών όπως «ΛΟΑΤΚΙ», «Κουήρ», «Ιντερσέξ», «τρανσγκέντερ», κ.τ.λ.

Πιο σαφής, όμως, στην διατύπωσή της ήταν η βουλευτής Νίκη Κεραμέως (υπεύθυνη παιδείας της ΝΔ και εισηγήτρια του κόμματος κατά του υπουργείου Παιδείας), η οποία, μιλώντας σε ραδιόφωνο (Ράδιο Κομοτηνή) την Κυριακή, αναφέρθηκε στους αγώνες της Αριστεράς, τους οποίους και παραδέχθηκε, στο πλαίσιο του διαχρονικού επιχειρήματος της ΝΔ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ότι πρόκειται για «κατ’ ευφημισμόν Αριστερά».

Στην ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter, όπου μετέφερε την αντίστοιχη τοποθέτηση που είχε κάνει στο ραδιόφωνο, η Κεραμέως έγραψε: «Η Αριστερά έχει δώσει σημαντικούς αγώνες στον τόπο. Η κυβ. ΣΥΡΑΝΕΛ είναι κατ’ ευφημισμόν Αριστερά. @Radio Πατρίδα Κομοτηνής 100,4 FM».

Εάν, δηλαδή, η σημερινή κυβέρνηση δεν ήταν «κατ’ ευφημισμόν αριστερά», αλλά γνήσια και ανόθευτη αριστερά, θα έδινε «σημαντικούς αγώνες στον τόπο», για τους οποίους βεβαίως (και) η Κεραμέως θα φούσκωνε σαν το παγώνι… Μπορεί αργότερα να έσπευσε να εξαφανίσει το συγκεκριμένο tweet (δείχνοντας πόσο σταθερή είναι στην διατύπωση και την διαπίστωση των απόψεών της), αλλά το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: Η ΝΔ είναι διαχρονικά η φιλελεύθερη δεξιά της καρπαζιάς, της αυτοτιμωρίας, του μαζοχισμού, της λήθης.

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν την συμπλήρωση μιας ακόμη επετείου από την συντριβή της κομμουνιστικής ανταρσίας στο Βίτσι και τον Γράμμο, κι άλλο άτομο, το οποίο εκπροσωπεί σε καίριο θεσμικό πόστο το κόμμα της ΝΔ, φτύνει στην Ιστορία της Ελλάδος και αναγνωρίζει ως «σημαντικούς αγώνες της αριστεράς» τόσο την προσπάθειά της να μετατρέψει την Χώρα σ’ ένα ακόμη θερμοκήπιο του «ερυθρού παραδείσου» όσο και τα αναρίθμητα θύματα που έσφαξαν τα εγχώρια όργανα του σοβιετικού ιμπεριαλισμού κατά το συγκεκριμένο εγχείρημά τους.

Και, όμως, τα θλιβερά και κατάπτυστα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ θα συνεχίσουν να  προσπαθούν να παραπληροφορούν, για «να φύγει ο μαρξιστικός «ΣΥΡΙΖΑ», καταφερόμενοι μάλιστα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Απύθμενη αλητεία και παλιανθρωπιά…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/umnos-stous-shmantikous-agwnes-ths-aristeras-apo-chatzhdakh-kai-keramews#ixzz4oWR2N400

Exit mobile version