Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ατιμώρητη η κλεπτοκρατία συνεχίζει το έργο της με φρέσκο και νέο πρόσωπο, έχοντας μιξάρει τον νεοφιλελευθερισμό με τη σοβιετία. Οι πολιτικοί σε πολλαπλούς ρόλους για να μπερδεύουν την κοινή γνώμη και καταφέρνουν με αυτό τον τρόπο να αθωώνουν μιζαδόρους, ναρκεμπόρους, ασύλληπτους τους αναρχικούς, τρομοκράτες, ενώ στη φυλακή καταλήγουν μόνο οι αδύνατοι. Τα κόμματα έχουν καταντήσει, πλην Χρυσής Αυγής, θεσμοθετημένες συμμορίες για να σπέρνουν στο λαό διχόνοια και να προωθούν την ξενοκρατία στην Ελλάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι από τη δεκαετία του ’40 κυβερνούν την πατρίδα μας τρεις φαμίλιες, οι οποίες ευθύνονται για τον σημερινό ξεπεσμό και την οικονομική υποδούλωση στους τοκογλύφους. Ασφαλώς την ευθύνη την έχουν όλοι οι Έλληνες που παρά τις διαπιστώσεις ότι όλοι το ίδιο είναι τελικά υποκύπτουν στο λεγόμενο «σύνδρομο της Στοκχόλμης» και στις εκλογές τους επιλέγουν είτε ψηφίζοντας τους είτε επιλέγοντας να απέχουν της εκλογικής διαδικασίας. Δυστυχώς σε λίγα χρόνια ίσως οι Έλληνες γίνουν μια μικρή και άβουλη μεοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας. Αν δεν το επιθυμούν, ας αγωνιστούν δίπλα στη Χρυσή Αυγή που παλεύει για την Ελλάδα.

Κ.Κ.

Συνεχίζουν τον πόλεμο κατά της Εκκλησίας οι άθεοι μπολσεβίκοι

Οι περισσότεροι πολιτικοί, ανεξαρτήτως χώρου του λεγόμενου αντισυνταγματικού τόξου, διέπονται από μερικά κοινά χαρακτηριστικά. Το πρώτον είναι η φιλαυτία. Αυτοί να ζήσουν, τα παιδιά τους, ο περίγυρος και στα κομμάτια οι άλλοι. Το γενικό συμφέρον για δαύτους είναι έννοια κενή. Το δεύτερον η δειλία. Προκειμένου να μην χάσουν προνόμια και καρέκλες οπισθοχωρούν και υπογράφουν συμφωνία ακόμα και με τον διάβολο. Τρίτον η πλεονεξία. Τα θέλουν όλα! Και δόξα και χρήμα και ζωή μεγιστάνος. Να τους πηγαίνουν και να τους φέρνουν, να τους ανοίγουν πόρτες, να σκύβουν το κεφάλι οι πληβείοι όταν αυτοί περνούν. Τέταρτον το ψέμα. Αδίστακτοι όπως είναι επί σκοπώ κατακτήσεως της κορυφής, παρουσιάζουν θρασύτατα και ανερυθρίαστα, ως ταχυδακτυλουργοί μια δική τους αλήθεια η οποία απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Πέμπτο ενδεικτικό, η εμπορία ελπίδος. Ωσάν κοινοί αγαπητικοί, καλλιεργούν μια μαγική εικόνα προ των οφθαλμών των πεινούντων και διψούντων αφελών ιθαγενών, την οποία στο πλήρωμα του χρόνου αποσύρουν και αντικαθιστούν με άλλη πιο επίκαιρη. Οι ποπολάροι στηρίζουν παίρνοντας το κύριο βάρος ευθύνης, διότι άνευ αυτών οι ηγεμόνες θα ήταν ανίσχυροι. Το παραχωρούμενο υποσχετικά κόκκαλο προς αυτούς είναι και το παντεσπάνι τους, ικανό να τους κάνει συμμέτοχους σε όλα τα διαπραττόμενα εγκλήματα σε βάρος της Αγίας Πατρίδος μας. Ας νικήσουμε το φόβο μας κάποια στιγμή και ας τους γυρίσουμε την πλάτη… Τώρα πια υπάρχει επιλογή και έχει όνομα: Χρυσή Αυγή.

Α.Μ.

Πλήρης εξαθλίωση στους νέους μισθωτούς: Οι μισθοί στις ηλικίες 18-24 ετών κινούνται από 265-380 ευρώ!

Όλοι οι Έλληνες βιώνουν τις συνέπειες του πλέον απάνθρωπου σιωνιστικού κατασκευάσματος που ονομάζεται  καπιταλιστικό σύστημα. Έχοντας πέσει πια οι μάσκες αυτής της εγκληματικής θεωρίας η οποία προωθεί τη παγκοσμιοποίηση, επιδιώκοντας την μίξη των εθνών και των λαών σε μια εύκολα χειραγωγούμενη μάζα. Απέναντι στη θεωρία της διαστροφής, αντιστέκεται ο Εθνικισμός που παρά την δαιμονοποίηση του όλο και περισσότεροι πολίτες αναγνωρίζουν την ηθική και το δίκαιο που τον διέπει. Ο Εθνικισμός πιστεύει στο ‘Έθνος και όχι σε πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Αγωνίζεται για να παραδώσει την πατρώα γη, τα ήθη και τα έθιμα στις επόμενες γενιές Ελλήνων, όπως αυτά παραδόθηκαν από τους προγόνους που πολέμησαν και αγωνίστηκαν για όλα αυτά.

Γ.Π.

Νέα σφαγή στο κλεφτόΠασόκ: Γρηγοράκος και Γερουλάνος «κράζουν» άγρια την Φώφη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-2-augoustou-2017#ixzz4oY2Z9pue

Exit mobile version