Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία απάντηση δεν δόθηκε στήν καίρια ερώτηση της βουλευτού Β΄Αθηνών Ε. Ζαρούλια σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία μεγάλου αριθμού τζαμιών!

Ερώτηση και Α.Κ.Ε. 6278/430 17-06-2016: «Επιχείρηση ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω ίδρυσης και λειτουργίας μεγάλου αριθμού τζαμιών»

Τον Ιούνιο του 2016, ερωτήθηκαν τα αρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών, Εξωτερικών και Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, σχετικά με το δρομολογηθέν και υλοποιούμενο σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας.

Αφορμή για την κατάθεση της εν λόγω Ερώτησης και Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων, υπήρξαν δημοσιεύματα στη γείτονα, στα οποία απαριθμούνταν 19 συνολικά τζαμιά σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια τα οποία, κατά τους Τούρκους, θα έπρεπε να λειτουργήσουν ως χώροι θρησκευτικής λατρείας για τους εν Ελλάδι μουσουλμάνους.

Το μόνο Υπουργείο το οποίο ανταποκρίθηκε υπήρξε το Εσωτερικών και αυτό με μια εντελώς γενικόλογη και αόριστη απάντηση στην οποία έκανε λόγο για την «υπευθυνότητα», «διακριτικότητα» και την «ευαισθησία» με την οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου παρακολουθούν τα θέματα τα οποία άπτονται της εθνικής ασφάλειας. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Σήμερα, η χώρα έχει στην ουσία καταληφθεί από εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τον ακριβή αριθμό των οποίων καμία από τις «αρμόδιες» υπηρεσίες δεν γνωρίζει! Για δε τα συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία έθεσε η εν λόγω Ερώτηση, όπως επίσης και για τα έγγραφα τα οποία ζητηθήκαν σχετικά με τον ακριβή αριθμό λειτουργούντων τζαμιών, το ακριβές καταγεγραμμένο μέγεθος του μουσουλμανικού πληθυσμού και τα στοιχεία των τζαμιών για τα οποία οι Τούρκοι ζητούν να λειτουργήσουν, καμία απολύτως απάντηση δεν δόθηκε από τα άλλα δύο ερωτηθέντα Υπουργεία.

Ομοίου περιεχομένου Ερώτηση είχε κατατεθεί από τον Λαϊκό Σύνδεσμο τον Μάρτιο του έτους 2015. Ούτε τότε είχε μπει στον κόπο το Υπουργείο Παιδείας να απαντήσει. Το δε Υπουργείο Εξωτερικών, εμπαίζοντας τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, είχε απαντήσει πως είχε λάβει μέχρι τότε κανένα «επίσημο» αίτημα για την ίδρυση και λειτουργία τζαμιών.

Exit mobile version