Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κλεφτοΠασόκ ζητά να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός τις ζημιές των λαθρομεταναστών στην Ειδομένη

Το κλεφτοΠασόκ ζητά να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός τις ζημιές των λαθρομεταναστών στην Ειδομένη

Μια απόφαση, η οποία σαφέστατα κρύβει αστερίσκους, ελήφθη σε τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση και αφορά το τι θα συμβεί με τις ζημιές που προξένησαν λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες» στην Ειδομένη, στους Ευζώνους και το Πολύκαστρο την περίοδο που η περιοχή ήταν ξέφραγο αμπέλι.

Τροπολογία που «κρύφτηκε» όπως – όπως στο νομοσχέδιο για την ανώτατη εκπαίδευση, για να περάσει μέσα στον Αύγουστο και με την λιγότερη δυνατή «φασαρία», προβλέπει να καταβληθεί από το Ελληνικό Δημόσιο το ποσό ύψους 223.000 ευρώ για κλοπές και βανδαλισμούς που προκάλεσαν λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες» στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού της Ειδομένης, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς.

Επιπλέον, με την ίδια τροπολογία προβλέπεται η fast track νομιμοποίηση όλων των αυθαίρετων κατοικιών που φτιάχτηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας από τις… κρατικές υπηρεσίες για τη φιλοξενία «προσφύγων» και λαθρομεταναστών. Κωμικοτραγικά πράγματα δηλαδή. Υπενθυμίζεται ότι τον χειμώνα του 2015 «πρόσφυγες» που συνωστίζονταν κατά εκατοντάδες στον νομό Κιλκίς, θέλοντας στην συνέχεια να περάσουν τα σύνορα με κατεύθυνση την κεντρική και τη δυτική Ευρώπη, είχαν προκαλέσει μεγάλες ζημιές όχι μόνο σε βαγόνια του ΟΣΕ και κατά των εγκαταστάσεων των ΜΚΟ που βρίσκονταν εκεί, αλλά και σε περιουσίες ντόπιων, που πλήρωσαν χωρίς να φταίνε σε τίποτα πολύ ακριβά την ολιγωρία της κρατικής μηχανής.

Βεβαίως, η τροπολογία της κυβέρνησης προβλέπει ότι από τα παράβολα που καταβάλλουν οι αλλοδαποί για την χορήγηση και ανανέωση των αδειών παραμονής ΘΑ χρηματοδοτηθεί η αποκατάσταση των ζημιών αυτών. Με απλά λόγια, άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών θα γίνει με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία αργότερα ΘΑ ισοσκελισθούν από τα έσοδα που ΘΑ προκύψουν από τα παράβολα των αλλοδαπών. Μέχρι τότε, τίποτα δεν αποκλείει την πιθανότητα η συγκεκριμένη διάταξη να απορριφθεί (καθώς διαμαρτύρονται έντονα γι’ αυτήν οι εδώ ευρισκόμενοι λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες» και καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο αλλαγής της κυβερνητικής απόφασης με μια νέα τροπολογία) και όλα τα έξοδα των ζημιών να τα πληρώσει «ο κυρίαρχος ελληνικός λαός».

Την πιο αλγεινή εντύπωση, όμως, προκαλεί η στάση του ΠΑΣΟΚ και του μορφώματος της ΔΗΣΥ, που ζητούν την απόσυρση της τροπολογίας με την εξής επιχειρηματολογία: «Οι ζημιές χρεώνονται στους πρόσφυγες και ο λογαριασμός στους νόμιμους μετανάστες με επιχειρήματα και συμβολισμούς που προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη»!

Με απλά λόγια, το κλεφτοΠΑΣΟΚ ζητάει να χρεωθεί εξ ολοκλήρου το Ελληνικό Δημόσιο τις ζημιές των λαθρομεταναστών. Μαθημένο μια ζωή στο να «φεσώνει» τον Ελληνικό Λαό για τις δικές του «αγαθοεργίες», με αποτέλεσμα τα δυσθεώρητα χρέη του, τώρα το κλεφτοΠΑΣΟΚ επιζητεί να φορτωθεί ο Έλληνας φορολογούμενος και τις ζημιές των λαθρομεταναστών.

Χρησιμοποιώντας την «γλώσσα» των πασόκων, έχουμε να πούμε ότι τα επιχειρήματα και οι συμβολισμοί του προκαλούν κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος βλέπει μια ακόμη επίδειξη αθλιότητας και επικρότησης της παρανομίας από το κόμμα που έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periergh-tropologia-gia-tis-zhmies-twn-lathrometanastwn-sthn-eidomenh.-to-k#ixzz4ocwKLj2P

Exit mobile version