Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γιουνκέρ καρφώνει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ: Το τρίτο εθνοκτόνο Μνημόνιο διέλυσε την Ελλάδα, αλλά έσωσε την ευρωζώνη!

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017 – 21:15      6

Όσα η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε από το 2015 έρχεται να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Politico δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο παρερμηνείας: η διάσωση της ευρωζώνης περνούσε και εξακολουθεί να περνά από την οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων!

Ο προσφάτως ανακηρυχθείς ως «επίτιμος διδάκτορας της νομικής του ΑΠΘ» και μεγαλοπρεπώς χαρακτηρισθείς ως «ο μεγαλύτερος φίλος της Ελλάδος», τόσο από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου όσο και από εκείνη των Σαμαρά-Βενιζέλου, υπήρξε εξόχως αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του, εκθέτοντας πλήρως τους εν Ελλάδι φίλους του ή για την ακρίβεια και την ιστορική αλήθεια, τους εγχώριους υποτακτικούς του:

«Αν η Κομισιόν δεν είχε διασφαλίσει πως η Ελλάδα δεν θα αποβληθεί από την ευρωζώνη το 2015, τότε η ισορροπία δεν θα ήταν τόσο καλή», επισήμανε ο Γιουνκέρ για να συμπληρώσει επεξηγηματικά και άκρως αφοπλιστικά: «Τότε, πάλεψα σκληρά για τη σταθερότητα του Eurogroup, ιδιαίτερα για την Ελλάδα. Αν δεν το είχα κάνει, η ευρωζώνη θα είχε αποσυντεθεί»!

Μην περιμένετε βεβαίως να δείτε την αποκάλυψη Γιουνκέρ στα δελτία ειδήσεων των «αντικειμενικών και έγκυρων» μέσων ενημέρωσης, τα οποία τόσο «κόπτονται» για την πλήρη και σε βάθος «ενημέρωση» της κοινής γνώμης. Διότι εάν την παρουσίαζαν, θα γκρεμιζόταν αίφνης το οικοδόμημα της μεγαλειώδους απάτης της «σωτηρίας της Ελλάδος» από τους Ευρωπαίους εταίρους μας, με πρώτο απ’ όλους τον κύριο Γιουνκέρ, οικοδόμημα το οποίο έχτισαν από κοινού οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας, δηλαδή η συνομοταξία των κομμάτων-συμμοριών του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου.

Επιπρόσθετα, η ίδια αυτή δήλωση Γιουνκέρ δικαιώνει πλήρως τα λεγόμενα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος από το 2015 υποστήριξε πως η συμφωνία του Αυγούστου του 2015, το τρίτο δηλαδή Μνημόνιο που συνυπέγραψαν Σύριζα, ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, δεν έγινε για να αποφευχθεί η καταστροφή της Ελλάδος αλλά για να διασωθεί η ευρωζώνη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων!

Ας βγουν τώρα οι λακέδες των Μνημονίων σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση να διαψεύσουν τον… καλύτερό τους φίλο! Διότι δικός τους «καλύτερος φίλος» μπορεί να είναι, της Ελλάδος όμως σίγουρα όχι!

Ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Βουλή τον Ιούλιο του 2015 όπου περιγράφει την ομολογία Τουσκ ότι η υπογραφή του εθνοκτόνου τρίτου Μνημονίου έγινε για να σωθεί η Ευρωζώνη και όχι η Ελλάδα:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-giounker-karfwnei-suriza-nd-to-trito-mnhmonio-eswse-thn-eurwzwnh#ixzz4oirKqg75

Exit mobile version