Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

«Σήκω επάνω Ελληνική Νεολαία. Δεν υπάρχει δια σε άλλη πραγματικότης παρά η Ελληνική Πατρίς, μόνο εκεί θα επανεύρεις τον εαυτόν σου. Μόνον μέσα εις τα εθνικάς παραδόσεις θα επανεύρεις τον προορισμόν σου. Μόνον μέσα εις τον Ελληνικόν πολιτισμόν θα επανεύρεις τα ιδανικά σου και τα όνειρα σου. Xωρίς αυτά δεν μπορείς να ζήσεις, Ελληνική Νεολαία». Με αυτά το λόγια ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς ενέπνευσε ένα ολόκληρο Έθνος, το οποίο υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του είπε τα δύο ΟΧΙ που έμειναν στην ιστορία όσο και αν οι συμμορίτες της αριστεράς θέλουν να ξεχάσουμε με τη πρόθυμη συνεργασία των δεξιών πολιτικών απατεώνων. Το όχι στους τοκογλύφους το οποίο τον δικαίωσε στα διεθνή δικαστήρια, καθώς και το όχι στους Ιταλούς γράφοντας ακόμη μια εποποιΐα στα βουνά της Ηπείρου. Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες και όχι ψοφοδεείς πολιτικούς οι οποίοι διέλυσαν την πατρίδα μας και εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία.

Β.Γ.

Τραγικό! Ετοιμοθάνατος Στρατιωτικός ζητά να τον κρατήσουν «ζωντανό», για να μην χάσει η σύζυγός του την σύνταξη

Ο Γιουνκέρ είναι εξόχως αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του, εκθέτοντας πλήρως τους εν Ελλάδι φίλους του! Ή, για την ακρίβεια, αλλά και για την ιστορική αλήθεια, τους εγχώριους υποτακτικούς του. Αν η Κομισιόν δεν είχε φροντίσει, ώστε η Ελλάδα να μην αποβληθεί από την ευρωζώνη το 2015, τότε η ισορροπία δεν θα ήταν τόσο καλή, επισημαίνει ο Γιουνκέρ, για να συμπληρώσει επεξηγηματικά και άκρως αφοπλιστικά: «Τότε, πάλεψα σκληρά για τη σταθερότητα του Eurogroup, ιδιαίτερα για την Ελλάδα. Αν δεν το είχα κάνει, η ευρωζώνη θα είχε αποσυντεθεί». Μην περιμένετε βεβαίως να δείτε τηναποκάλυψη Γιουνκέρ στα δελτία ειδήσεων των «αντικειμενικών και έγκυρων» μέσων ενημέρωσης, τα οποία τόσο «κόπτονται» για την πλήρη και σε βάθος «ενημέρωση» της κοινής γνώμης. Διότι εάν την παρουσίαζαν, θα γκρεμιζόταν αίφνης το οικοδόμημα της μεγαλειώδους απάτης της «σωτηρίας της Ελλάδος» από τους Ευρωπαίους εταίρους μας! Με πρώτο απ’ όλους τον κύριο Γιουνκέρ! Οικοδόμημα, το οποίο έχτισαν από κοινού οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας. Δηλαδή, η συνομοταξία των κομμάτων-συμμοριών του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου. Επιπρόσθετα, η ίδια αυτή δήλωση Γιουνκέρ, δικαιώνει πλήρως τα λεγόμενα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος από το 2015 υποστήριξε, πως η συμφωνία του Αυγούστου του 2015, το τρίτο δηλαδή Μνημόνιο πουσυνυπέγραψαν Σύριζα, ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, δεν έγινε για να αποφευχθεί η καταστροφή της Ελλάδος, αλλά για να διασωθεί η ευρωζώνη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Σ. Δ.

Ελένη Ζαρούλια: Η λάσπη και ο αποκλεισμός δεν μπορούν να σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Αριστεία και επισήμως Τέλος! Η Σημαία μας, το ιερό αυτό και τιμημένο σύμβολο, μπαίνει στη λοταρία με τις ευλογίες ενός ανεκδιήγητου υπουργού. Σημαιοφόρος και παραστάτες δεν θα γίνονται πλέον οι καλύτεροι μαθητές ως βράβευση των κόπων και των προσπαθειών τους, αλλά ο τυχερός που θα κληρωθεί. Και μπορεί να δεις σημαιοφόρο, που σίγουρα γι αυτό πρόκειται, τα παιδιά των λαθρομεταναστών που σε λίγα χρόνια θα αποτελούν πλειοψηφία στα σχολεία.  Ντροπή σας ανθέλληνες συμπλεγματικοί!

Σ.Μ.

Η ΝΔ προσκυνά την αριστερά – Η Χρυσή Αυγή ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-5-augoustou-2017#ixzz4os97jX5N

Exit mobile version