Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 5 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 5 Αυγούστου 2017

Ντρέπομαι και λυπάμαι σαν Έλληνας για όλα αυτά τα βρώμικα νομοθετήματα της ανθελληνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Την διάλυση των πάντων οι Συριζαιοι, όπως ο Πολάκης, την βαφτίζουν αλλαγή της κοινωνίας. Αφού νομιμοποιούν τους λαθραίους ισλαμιστές, αφού ξηλώνουν κάθε τι Ελληνικό καταργώντας την πρωινή προσευχή, την έπαρση της Ελληνικής σημαίας, τις σχολικές παρελάσεις, τις Εθνικές εορτές και στο τέλος την πρωινή προσευχή από τα Ελληνικά Σχολεία, όλα αυτά τα οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ τα βαφτίζουν αλλαγές. Ένα πράγμα δεν άλλαξαν. Τα μνημόνια, τις έκτακτες εισφορές, τον ΕΝΦΙΑ και τη βαριά φορολογία. Αποτελεί ύβρη για τους Έλληνες προγόνους μας όλη αυτή η μανία αλλοίωσης της Ελληνικής ταυτότητας, από τους νεοκουμμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους πατριδοκάπηλους των ΑΝΕΛ. Πού είναι ο δήθεν πατριώτης Καμμένος να σταματήσει όλο αυτό το ανθελληνικό πογκρόμ του Τσίπρα απέναντι σε θρησκεία, Ελληνικές παραδόσεις και Ελληνικά σύμβολα; Πού πήγαν οι υπερήφανες κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ; Μπροστά στην μάσα και την καρέκλα για τον Καμμένο δεν υπάρχει καμιά κόκκινη γραμμή. Κόκκινη γραμμή στο ξεπούλημα της πατρίδας μας θα βάλει μόνο η Χρυσή Αυγή η οποία έρχεται για να βάλει τις βάσεις για μια Ελλάδα Εθνικά υπερήφανη και Εθνικά ανεξάρτητη, που σέβεται την Ελληνική ιστορία.

Με Εκτίμηση, Γιάννης Π. Αθήνα

Βρώμικη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής για την κρατική χρηματοδότηση: Τα παπαγαλάκια δεν γράφουν ότι δεν παίρνουμε ούτε μισό ευρώ!

Σε μία Ελλάδα που η αριστεία θεωρείται ρατσισμός, που δεν καλλιεργείται στα σχολεία η αγάπη και ο σεβασμός προς τα εθνικά σύμβολα και την ιστορία της πατρίδας μας, σε μια Ελλάδα που διολισθαίνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο προς την απόλυτη καταστροφή, η κατάργηση της σύνδεσης ”σημαία και αριστεία” ήταν αναμενόμενη, ακολουθώντας την κατάργηση των πρότυπων σχολείων. Η Ελλάς θα ανακάμψει όταν η παιδεία επιστρέψει στις παλιές της βάσεις. Την παιδεία που στηρίχθηκε στην αρετή, στην αριστεία και στην πίστη. Αυτό μόνο το Εθνικό κράτος της Χρυσής Αυγής μπορεί να το εγγυηθεί.

Ν.Γ.

Μέγαρα: Δυναμική παρουσία Χρυσαυγιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο – Έφυγαν τρέχοντας οι Συριζοπασόκοι

Αυτό που διαπιστώνει κανείς από συζητήσεις είναι ότι η άποψη πως οι σημερινοί Έλληνες δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι πολύ διαδεδομένη. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι αλλοιωθήκαμε επί τουρκοκρατίας, ότι έχουμε εκτουρκιστεί σε μεγάλο βαθμό γενετικά και ότι έχουμε επηρεαστεί πολύ και από τους Σλάβους. Η πρόσφατη γενετική μελέτη Ελλήνων και ξένων γενετιστών για τους Μυκηναίους και τους Μινωίτες και την σχέση τους με τους νεώτερους Έλληνες, αποδεικνύει την θαυμαστή γενετική ομοιογένεια του ελληνικού λαού εδώ και 5.000 χρόνια. Αυτό το συμπέρασμα αποτελεί την καλύτερη απάντηση στο στρατόπεδο της παγκοσμιοποίησης που επιχειρεί να κατακλύσει την Ελλάδα και την Ευρώπη με στρατιές αλλόφυλων και να καταστρέψει την φυσική και πολιτιστική συνέχεια των ευρωπαϊκών λαών.

Α. Κ.

Μέχρι και «Μπάμπουσκες» επιστρατεύθηκαν από την πολιτική ορθότητα για την προπαγάνδα της… διαφορετικότητας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-5-augoustou-2017#ixzz4oxP8AFp0

Exit mobile version