Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένοπλοι αλβανοί επιχείρησαν να εισβάλουν στην χώρα μας! Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και TNT εντόπισαν οι ελληνικές αρχές

Ένοπλοι αλβανοί επιχείρησαν να εισβάλουν στην χώρα μας! Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και TNT εντόπισαν οι ελληνικές αρχές

Κόκκινος συναγερμός στα ελληνοαλβανικά σύνορα – Ομάδα βαριά οπλισμένων αλβανών επιχείρησε να εισβάλει στην χώρα μας – Εντοπίστηκαν από τις ελληνικές αρχές παράτησαν τον οπλισμό και τράπηκαν σε φυγή προς την αλβανία

Νέο περιστατικό με ένοπλους αλβανούς σημειώθηκε στην περιοχή της Θεσπρωτίας, αυτή την φορά οι κακοποιοί εντοπίστηκαν από τις ελληνικές αρχές και τράπηκαν σε φυγή παρατώντας τον βαρύ οπλισμό που κατείχαν ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν πιο εύκολα.

Τα κρούσματα στην συγκεκριμένη περιοχή λαμβάνουν επικίνδυνες διαστάσεις και δεν είναι η πρώτη φορά που αλβανοί με οπλισμό προσπαθούν να εισβάλλουν στην χώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές Ιουλίου είχαν συλληφθεί τέσσερις άκρως επικίνδυνοι κακοποιοίοι οποίοι μάλιστα είχαν διασυνδέσεις με ακραίες οργανώσεις στην αλβανία.

Επιπλέον οι κάτοικοι τω χωριών της Θεσπρωτίας, κοντά στα σύνορα είναι έρμαιο αλβανών κατσαπλιάδων που εισβάλουν ληστεύουν και επιστρέφουν στην χώρα τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Βαρύς οπλισμός, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Συγκεκριμένα, χθες (06-08-2017) το βράδυ στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, εντοπίστηκε ομάδα τριών ατόμων να κινούνται πεζή και να μεταφέρουν ταξιδιωτικούς σάκους, με κατεύθυνση προς το εσωτερικό της χώρας.

Κατά την επιχείρηση ακινητοποίησής τους, οι δράστες απέρριψαν στο έδαφος τους σάκους και τράπηκαν σε φυγή προς το αλβανικό έδαφος. Ακολούθησε καταδίωξη, πλην όμως εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και το δύσβατο της περιοχής, διέφυγαν της σύλληψης.

Από το σημείο περισυλλέχθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι, οι οποίοι περιείχαν:

Τα όπλα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enoploi-albanoi-epicheirhsan-na-eisbaloun-sthn-chwra-mas-kalasnikof-cheirob#ixzz4pADbThJ8

Exit mobile version