Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στο “Παρόν” που γράφει ότι η Χρυσή Αυγή εισπράττει κρατική χρηματοδότηση παρόλο που έχει παρανόμως ανασταλεί από το 2013

Απάντηση στο “Παρόν” που γράφει ότι η Χρυσή Αυγή εισπράττει κρατική χρηματοδότηση παρόλο που έχει παρανόμως ανασταλεί από το 2013

Από την Παρασκευή που το υπουργείο Εσωτερικών δημοσίευσε τον πίνακα των απο – κομμάτων του “συνταγματικού τόξου” που τσέπωσαν τα 3 εκατ. ευρώ της γ΄ δόσης της κρατικής χρηματοδότησης για το 2017, έχουμε γράψει αρκετές φορές για το συγκεκριμένο αίσχος την ώρα μάλιστα που ο Ελληνικός Λαός πένεται, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε μισό ευρώ!

Τα κανάλια, οι φυλλάδες και όλα τα συστημικά παπαγαλάκια που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι σαν τα μούτρα τους, έκαναν αναπαραγωγή της είδησης και του σχετικού πίνακα του υπ. Εσωτερικών παραλείποντας την απαραίτητη διευκρίνιση ότι από το 2013 που έχει γίνει η παράνομη αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης του κόμματος με πρόσχημα την εξελισσόμενη δίκη, η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση.

Έτσι τα παπαγαλάκια του συστήματος θέλησαν να παραπληροφορήσουν τους αδαείς. Το δημοσίευμα όμως που έσπασε κάθε ρεκόρ παραπληροφόρησης, το διαβάσαμε στο “Παρόν” όπου ο ανεκδιήγητος και ανενημέρωτος συντάκτης έγραψε συγκεκριμένα:

Αίσθηση και ερωτήματα από νομικούς κύκλους προκαλεί το ότι στα κόμματα που παίρνουν την επιχορήγηση είναι και η Χρυσή Αυγή, παρότι υπάρχει από το 2013 απόφαση για αναστολή της χρηματοδότησής της, που το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει νόμιμη και συνταγματική.”

Ρωτάμε λοιπόν το “σαΐνι” που έγραψε αυτό το τερατώδες ψέμα: Πότε και πώς λαμβάνει η Χρυσή Αυγή χρηματοδότηση, αφού έχει ανασταλεί; Και αφού γνωρίζεις και επισημαίνεις τον παράνομο νόμο Σαμαρά, τον οποίο ψήφισαν όλα τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου”, γιατί ψευδώς γράφεις ότι το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών λαμβάνει χρηματοδότηση; Και τέλος ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι “νομικοί κύκλοι”, οι οποίοι είναι τόσο αστοιχείωτοι, ψεύτες και εγκάθετοι που ισχυρίζονται ότι το κόμμα λαμβάνει κρατικό χρήμα;

Αυτός όμως είναι ο εύκολος τρόπος της λάσπης. Πίσω από την ανωνυμία κρύβονται οι συκοφάντες. Ευτυχώς, όμως ο Ελληνικός Λαός έχει γνώση και αντίληψη και η μαύρη προπαγάνδα τους καταρρέει σαν χάρτινος πύργος!

Διαβάστε επίσης: Βρώμικη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής για την κρατική χρηματοδότηση: Τα παπαγαλάκια δεν γράφουν ότι δεν παίρνουμε ούτε μισό ευρώ!

Γιατί τα ΜΜΕ αποκρύπτουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει φράγκο από την κρατική χρηματοδότηση;

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα! Πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kratikh-chrhmatodothsh#ixzz4pAErdQUn

Exit mobile version