Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνος και έρημος… Έξαλλος ο Μητσοτάκης με τους νεοδημοκράτες βουλευτές που δεν έρχονται να τον ακούσουν!

Μόνος και έρημος... Έξαλλος ο Μητσοτάκης με τους νεοδημοκράτες βουλευτές που δεν έρχονται να τον ακούσουν!

Το μπάχαλο, οι αντιπάθειες και ο διαχρονικός πόλεμος βαρώνων που εξελίσσεται στην ψευτοδεξιά αποκαλύπτονται από τα ρεπορτάζ για την σφοδρή ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους βουλευτές του.

Όπως μεταφέρουν οι συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ οι σχέσεις του προέδρου της ΝΔ, Μητσοτάκη με τους βουλευτές και τους επίδοξους δελφίνους βρίσκονται σε περίοδο “ψυχρού πολέμου”.

Μεγαλύτερη απόδειξη για τον πόλεμο χαρακωμάτων στην ΝΔ ήταν οι δυο ομιλίες του Μητσοτάκη στην Βουλή την περασμένη εβδομάδα για τα νομοσχέδια της Παιδείας και της Υγείας, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Παρά την παρουσία και ομιλία του προέδρου Κυριάκου, οι πτέρυγες της ψευτοδεξιάς ήταν απελπιστικά άδειες, καθώς οι εθνοπατέρες της ΝΔ κάνουν “λευκή απεργία”.

Την Τετάρτη το απόγευμα μάλιστα η ενόχληση του Μητσοτάκη ήταν τέτοια που έβαλε τον γραμματέα της Κ.Ο. Τσιάρα να καταγράψει τις απουσίες (!) και να ενημερώσει τους βουλευτές την επομένη όλοι οι νεοδημοκράτες να είναι άπαντες παρόντες.

Την Πέμπτη όμως η κατάσταση ήταν το ίδιο απελπιστική! Οι νεοδημοκράτες βουλευτές εθεάθησαν σε καφετέριες του Συντάγματος και του Κολωνακίου, σε παραλίες, ακόμα και στο καφενείο της Βουλής, αλλά όταν ο Μητσοτάκης ήταν στο βήμα και μιλούσε, απευθυνόταν σε άδεια έδρανα!

Μέσα στις ηχηρές απουσίες των βουλευτών που αγνόησαν τον Κυριάκο ήταν και οι γνωστοί Βορίδης και Δένδιας. Καθόλου τυχαία λοιπόν και η δήλωση στενού συνεργάτη του Κυριάκου, ο οποίος διέρρευσε στον Τύπο: “Αυτές οι συμπεριφορές δικαιώνουν τον Μητσοτάκη που σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση των ψηφοδελτίων και κατά συνέπεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ”.

Και ο νοών νοείτω! Ο εσωτερικός πόλεμος στην ψευτοδεξιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kuriakos-ejallos#ixzz4pAFZzXa5

Exit mobile version