Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Λαός σιχάθηκε τους πολιτικάντηδες

Ο Λαός σιχάθηκε τους πολιτικάντηδες

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή

ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αισθανόμαστε καθόλου «άβολα», όταν διαβάζουμε δημοσκοπικές έρευνες στις οποίες αποτυπώνεται η ΑΗΔΙΑ που νιώθει ο Ελληνικός Λαός για τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα.

Ο λόγος είναι γιατί εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. Τα στελέχη και οι βουλευτές του Κινήματος, όχι μόνο δεν θησαύρισαν από την πολιτική – όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα κόμματα – αλλά αντιθέτως, βρεθήκαν αντιμέτωποι με μια τρομερή σκευωρία που έφερε σκληρές διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονικές τρομοκρατικές επιθέσεις και όχι μόνο…

Πέντε χρόνια από την είσοδό μας στην βουλή (που πρόσφατα ένας Ιεράρχης αποκάλεσε «βόθρο») παραμένουμε πλήρως αποκλεισμένοι από τα συστηματικά ΜΜΕ, ενώ παλεύουμε με τις δικές μας οικονομικές δυνάμεις, ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ κρατικής χρηματοδότησης.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ

Η τελευταία έρευνα του Ευρωβαρόμετρου λοιπόν, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών: Ο ΛΑΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ τα κόμματα, την βουλή, τους «συμμάχους» μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση…

Συγκεκριμένα, το 95% των ερωτηθέντων δεν έχει εμπιστοσύνη στα πολιτικά κόμματα και μόλις το 4% απαντάει θετικά. Στην Βουλή έχει εμπιστοσύνη μόνο το 13% των Ελλήνων. Πολύ ενδιαφέρον, όμως, έχει το ότι σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένοι με την λειτουργία της Δημοκρατίας στην Χώρα, οι Έλληνες σε ποσοστό 82% απάντησαν αρνητικά.

Εις ό,τι αφορά την κυβέρνηση, την εμπιστεύεται μόλις το 11% των ερωτηθέντων, ενώ το 76% δήλωσε πως δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη!

Πώς μας κυβερνούν με τέτοια μικρά ποσοστά; Ας όψεται η αποχή, στην οποία σπρώχνει τεχνηέντως το σύστημα τους μη προνομιούχους ψηφοφόρους, για να κρύψει τη γύμνια του! Διότι, αν ψήφιζαν όλοι οι Έλληνες, αυτά κι ακόμα πιο μικρότερα θα ήταν τα ποσοστά των πολιτικών απατεώνων και άλλη κυβέρνηση θα είχε ο τόπος! 

ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Δεν είναι ένα κούφιο σύνθημα για να γοητεύσει τις μάζες. Για τους Έλληνες Εθνικιστές, πράγματι το «κόμμα» τους είναι η Ελλάδα. Kαι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα κάλεσμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μια φωνή που έρχεται από τα βάθη της ιστορίας και καλεί να υπερασπιστούμε την Ταυτότητα, την Πίστη μας, το παρελθόν και το μέλλον μας.

Όχι στα λόγια. Με πράξεις! Με θυσίες εκατοντάδων Αγωνιστών που έδωσαν και δίνουν την ψυχή τους στην υπόθεση της Εθνικής Ελευθερίας.

Μπροστά σε αυτό τον σκοπό, καμία θυσία δεν είναι αρκετή. Και για τον λόγο αυτό, περιφρονούμε το αβυσσαλέο μίσος του συστήματος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και συνεχίζουμε Εμπρός, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ!

Υπέρ πάντων η ΕΛΛΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-laos-sichathhke-tous-politikanthdes#ixzz4pMzhPJ17

Exit mobile version