Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Ηλεία

Μια μέρα διαφορετική από τις άλλες, μια μέρα συντροφικότητας, συναγωνιστικότητας αλλά και περισυλλογής, μακριά από τα αστικά κέντρα, πέρασαν προ ολίγων ημερών συναγωνιστές από την Τ.Ο. Ημαθίας, μαζί με συναγωνιστές από τις Τ.Ο. Πιερίας και Πέλλας, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό την αγωνιστική χρονιά και ανανεώνοντας την υπόσχεση για ακόμα περισσότερη αγωνιστική εγρήγορση και Εθνικούς και Κοινωνικούς αγώνες.

Σε μια πραγματικά μαγευτική ορεινή τοποθεσία του Βερμίου, το ημερήσιο πρόγραμμα περιελάμβανε περιηγήσεις και πεζοπορία στο δάσος, αλλά και εκτενείς συζητήσεις περί ιδεολογικών, πολιτικών, Εθνικών και Κοινωνικών θεμάτων, με κύριο θέμα συζήτησης, λόγω των ημερών, τον βίο και την πολιτεία του πατέρα του Ελληνικού Εθνικισμού, Ίωνα Δραγούμη (επέτειος της δολοφονίας του).

Μετά από μια ημέρα κοντά στην Ελληνική φύση, όπου οι Συναγωνιστές «γέμισαν τις μπαταρίες τους», ήταν και είναι σε όλους σαφές ότι όσο είμαστε ως Έθνος ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε συλλογικά να πετύχουμε το φαινομενικά ακατόρθωτο, να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Κατά την επιστροφή από την ημερήσια εκδρομή οι σκέψεις όλων ήταν στραμμένες στους αγώνες που πέρασαν και έρχονται, καθώς και στο ότι παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και την τρομοκρατία ενός ολόκληρου καθεστώτος, κανείς δεν θα μπορέσει να αποτρέψει την νομοτελειακή επικράτηση της Μεγάλης Ιδέας του Λαϊκού Εθνικισμού. Ζήτω ο Αγώνας – Ζήτω ο Αρχηγός – Ζήτω η Νίκη!

Την Κυριακή 07.08.2017 συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής Ηλείας βρέθηκαν στα Περιβόλια Φιγαλείας, στην τελετή μνήμης των πεσόντων Ελλήνων αγωνιστών, εναντίον των ταγμάτων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Πρέπει να σημειώσουμε πως η μάχη που διεξήχθη στην περιοχή των Περιβολίων, τον Αύγουστο του 1943, ήταν η πρώτη μάχη Εθνικής αντίστασης, εναντίον των εαμομπολσεβίκων σε όλη την Πελοπόννησο.

Προς Τιμήν των αγωνιστών στεφάνι κατέθεσε εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ο συναγωνιστής Νικόλαος Κρέσπης, όπου και τόνισε ιδιαίτερη σημασία του αγώνα της Χρυσής Αυγής εναντίον αυτών που ξεπουλούν την Πατρίδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn675#ixzz4pWo5FsRk

Exit mobile version