Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία οφειλόμενη απάντηση στον «ιππότη της τιμής»

Μία οφειλόμενη απάντηση στον «ιππότη της τιμής»

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Ένας εσμός βολεμένων αχυρανθρώπων της μασονοδεξιάς, βλέπει τη χώρα να οδηγείται στο γκρεμό από τη μαρξιστική πανούκλα που κυβερνά, αλλά παρά ταύτα βάλλει κατά της Χρυσής Αυγής, επί ματαίω επιχειρώντας να την ταυτίσει με τα σταλινικά απολιθώματα στα οποία η ΝΔ παρέδωσε τα κλειδιά του Κράτους. Καλοπληρωμένοι κονδυλοφόροι, στρατευμένοι δημοσιογράφοι, επίορκοι δικαστικοί που δέχονται «παραινετικά» τηλεφωνήματα από πρωθυπουργούς και υπουργούς Δικαιοσύνης, Θεοί και Δαίμονες, όλοι με λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής. Αισίως στον κύκλο των συκοφαντών μας και ένας… Ιππότης της Τιμής της γαλλικής δημοκρατίας, ο οποίος χαρακτηρίζει πνευματικά ανάπηρους εκείνους που διακρίνουν στο Κίνημά μας την τελευταία του Έθνους ελπίδα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Ο λόγος για κάποιον κύριο Α. Παπανδρόπουλο, γόνο επιχειρηματικής οικογένειας και γεννηθέντα εις Ψυχικόν, ο οποίος εργάστηκε επί 30 έτη στον ΔΟΛ, ναι τον ΔΟΛ που δανειζόταν αφειδώς από τις τράπεζες για να γλείφει τις κυβερνήσεις και να εξαπατά το εκλογικό σώμα, το ΔΟΛ που φέσωσε τον Ελληνικό Λαό για να πληρώνονται «σκληροί με την εξουσία» αρθρογράφοι, όπως ο εν λόγω Ιππότης!

Γράφει η πένα του Ιππότη σε άρθρο υπό τον τίτλο «Ποια παγίδα στήνουν στον Μητσοτάκη»: «Κάποιοι άλλοι, για να τιμωρήσουν δήθεν τον Αντώνη Σαμαρά, πήγαν προς τα αλαλάζοντα κύμβαλα της Χρυσής Αυγής, προσφέροντας εισόδημα και άλλα παρόμοια στους Μιχαλολιάκους, Κασιδιάρηδες, Καρακώστες και άλλους, που παρά την κρίση βολεύτηκαν μια χαρά».

Και συνεχίζει παρακάτω: «Η Χρυσή Αυγή, για παράδειγμα, δεν είναι προϊόν του μνημονίου όπως λανθασμένα πιστεύεται. Είναι το αποτέλεσμα της πολιτιστικής ισοπέδωσης που επεβλήθη στην χώρα από αδίστακτους και χυδαίους πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς και άλλους δήθεν αστούς, οι οποίοι στον βωμό του εύκολου κέρδους και της φιγούρας προώθησαν την ιδιωτεία και την χυδαιότητα. Και αν κάποιοι από αυτούς κολυμπούν σήμερα στο χρήμα, αυτοί που τούς παρακολουθούσαν μαγεμένοι και ακόμα τούς παρακολουθούν, είναι πια πνευματικά ανάπηροι και δικαίως παίρνουν για τρόπαιο τον Κασιδιάρη, τον Πολάκη, τον Καρανίκα, τον Μπαρμπαρούση και τα βοθρολύματα κάποιων Μέσων μαζικής επικοινωνίας».

Εάν απευθυνόταν στα κοσμικά σαλόνια των Παρισίων, τότε ίσως να είχε κάποια δόση απήχησης η χυδαία του προπαγάνδα. Επειδή όμως απευθύνεται σε ανθρώπους με Τιμή και Αξιοπρέπεια, του αρμόζει απάντηση στη γλώσσα που γνωρίζει.

Monsieur Papandreau, Λαμβάνω το θάρρος να απαντήσω στο λιβελογράφημά σας μιας και με αναφέρετε και προσωπικά. Παρότι είστε -όπως διαβάζω- Ιππότης, δεν χρειάζεται να φορέσω πανοπλία για να αντικρούσω τα αισχρά σας ψεύδη, ψεύδη γεμάτα με το μίσος που διακρίνει πάντοτε τους βολεμένους εξουσιαστές κατά των επαναστατών.

Δεν είχα μέχρι τούδε την Τιμή να υποστώ τις διώξεις του Καθεστώτος που υπηρετείτε, όπως συνέβη με τους Συναγωνιστές μου. Γνωρίζω όμως ότι…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-ofeilomenh-apanthsh-ston-ippoth-ths-timhs#ixzz4pWoOyHvm

Exit mobile version