Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η συνωμοσία της σιωπής απέναντι στην Χρυσή Αυγή

Η συνωμοσία της σιωπής απέναντι στην Χρυσή Αυγή

Από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή

Εορτή της Μεταπολιτεύσεως (1)

Στις 24 Ιουλίου 2017 στο προεδρικό μέγαρο εόρτασαν την “δημοκρατία”. Οι εφημερίδες και τα κανάλια είπαν ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν εκεί!

Έλειπε ένας! Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γιατί δεν το ανέφεραν; Μήπως γιατί τελικά η απουσία αυτή θα ήταν αρεστή στην πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού;

Μνήμη Ίωνος Δραγούμη (2)

Στο κέντρο των Αθηνών έγινε μία εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου Νεκρού της Εθνικιστικής Ιδέας, του Ίωνος Δραγούμη και ακολούθησε μάλιστα και πορεία με συνθήματα με θερμό αγωνιστικό παλμό σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Και όμως το γεγονός αυτό δεν το είδε κανείς! Ούτε καν για να μας υβρίσει και να μας συκοφαντήσει… Νομίζετε ότι ήταν τυχαίο; Όχι, βέβαια!

4η Αυγούστου (3)

Στο εθνικιστικό βιβλιοπωλείο έλαβε χώρα την 4η Αυγούστου 2017 η τελετή λήξεως της εκθέσεως με ενθυμήματα του Εθνικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Παρουσιάστηκαν πρωτότυπες φωτογραφίες, βιβλία, εκδόσεις της εποχής, άγνωστο τηλεοπτικό υλικό και ομιλίες για το μεγάλο εθνικό και κοινωνικό έργο του Ιωάννου Μεταξά. Και αυτό κοινοποιήθηκε από το διαδίκτυο και παρουσιάστηκε η εκδήλωση.

Και πάλι ούτε μία εφημερίδα, ούτε ένα διαδικτυακό μέσο, ούτε ένας Τηλεοπτικός σταθμός δεν έγραψε ούτε λέξη, δεν παρουσίασε ούτε ένα δευτερόλεπτο από την εκδήλωση. Όπως δεν είπαν λέξη και για την πανελλήνια εξόρμηση από Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες στα διόδια όλης της χώρας την 28η Ιουλίου 2017. Όλα αυτά εντάσσονται σε ένα σχέδιο στο οποίο συμμετέχουν άπαντες από αναρχοκομμουνιστές μέχρι ψευτοπατριώτες και δήθεν εθνικοσοσιαλιστές.

Η επιλογή του συστήματος είναι μια απόλυτη συνωμοσία σιωπής απέναντι στην μαχόμενη ενάντια στην ξενοκρατία εθνική αντίσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Καθήκον μας να σπάσουμε αυτή τη συνωμοσία της σιωπής σε δρόμους και σε πλατείες, σε δρόμους και σε χωριά, στο διαδίκτυο και όπου υπάρχουν Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eorth-metapoliteusews-sunwmosia-siwphs-1#ixzz4pWrnO7L1

Exit mobile version