Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρευνα ΣΟΚ για το δημογραφικό: Η Ελλάδα γερνάει και πεθαίνει – Σχεδιάζουν αντικατάσταση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες!

Έρευνα ΣΟΚ για το δημογραφικό: Η Ελλάδα γερνάει και πεθαίνει - Σχεδιάζουν αντικατάσταση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες!

Ζοφερά χαρακτηρίζονται τα νέα που κομίζει μία νέα έρευνα περί του δημογραφικού που μας έρχεται από το Ινστιτούτο του Βερολίνου για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη. Σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα μέχρι το 2050 θα έχει 2 εκατ. λιγότερο πληθυσμό.

Συγκεκριμένα, η μελέτη επισημαίνει ότι μεταξύ 2011-2016 η Ελλάδα έχασε σχεδόν το 3% του πληθυσμού της, μεταξύ άλλων λόγω της γέννησης λιγότερων παιδιών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Προβλέπει ότι από περίπου 10,8 εκατομμύρια το 2016, ο πληθυσμός της χώρας μας θα μειωθεί στα 9,9 εκατομμύρια έως το 2030 και στα 8,9 εκατομμύρια έως το 2050, με συνέπεια να υποστεί μια πρόσθετη μείωση κατά περίπου 18%.

Η Ελλάδα έχει δείκτη ολικής γονιμότητας 1,33, την χαμηλότερη επίδοση σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτός ο δείκτης, πέραν της προφανούς μείωσης του πληθυσμού, δημιουργεί και μία ακόμα «παρενέργεια», καθώς η Ελλάδα έχει πλέον έναν από τους πιο γερασμένους πληθυσμούς στην Ευρώπη, καθώς πάνω από το ένα πέμπτο των κατοίκων της (το 21%) είναι άνω των 65 ετών.

Οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές που κυβερνούν την Ευρώπη και απαρτίζουν και τους ιθύνοντες αυτού του Ινστιτούτου, βλέπουν φυσικά το ζήτημα υλιστικά και κοιτάνε πως θα «βγουν τα νούμερα» για το ασφαλιστικό, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στην λαθρομετανάστευση. Συγκεκριμένα, με βάση τις αναλύσεις της Eurostat, εκτιμάται ότι τουλάχιστον τα δύο τρίτα των χωρών της Ευρώπης θα “χρειασθούν” τη συνεισφορά των λαθρομεταναστών από μη ευρωπαϊκές χώρες για να υπάρξει δημογραφική σταθερότητα στην Ευρώπη έως το 2050.

Από την άλλη πλευρά, εμείς οι Εθνικιστές ουδεμία «ελπίδα» εναποθέτουμε στους λαθρομετανάστες, θεωρώντας το δημογραφικό ένα ζήτημα Εθνικό, που αφορά δηλαδή τους Έλληνες το Γένος, δηλαδή το Έθνος των Ελλήνων.

Σας παραθέτουμε, λοιπόν, τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για μία δημογραφική άνθηση των Ελλήνων:

ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ereuna-sok-gia-to-dhmografiko-h-ellada-gernaei-kai-pethainei-schediazoun-an#ixzz4pjaTvKBN

Exit mobile version