Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική εορτή κάνει την Μάχη του Ματζικέρτ ο Ερντογάν – Στην Ελλάδα οι αρνητές της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού έχουν ασυλία!

Εθνική εορτή κάνει την Μάχη του Ματζικέρτ ο Ερντογάν - Στην Ελλάδα οι αρνητές της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού έχουν ασυλία!

Είναι άξιο θλίψης το να συγκρίνει κανείς της μεταπολιτευτική Ελλάδα των φιλελεύθερων, των μαρξιστών και των κεντροαριστερών αντεθνιστών με άλλα κράτη. Στην προκειμένη περίπτωση την ευκαιρία για την θλιβερή σύγκριση δίνει ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, σύμφωνα με την οποία η επέτειος της Μάχης του Ματζικέρτ κηρύσσεται εθνική εορτή.

Διαβάστε το ιστορικό: Η μάχη στο Ματζικέρτ: Η αρχή της εξάπλωσης του κράτους των Τούρκων

Οι τούρκοι, λοιπόν, καθιστούν εθνική εορτή την μάχη εναντίον των Βυζαντινών, που ουσιαστικά αποτέλεσε την απαρχή της εγκαταστάσεώς τους στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μικράς Ασίας. Από την άλλη πλευρά το ψευτορωμαίικο, στο οποίο οι αρνητές της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας και μάλιστα επιχειρούν να περάσουν και την προδοσία τους ως «επιστημονική άποψη».

Θυμίζουμε σχετικά την απάντηση του σημερινού υπουργού παιδείας (!) σε άρθρο του στην «Αυγή», όταν ο προηγούμενος υπουργός παιδείας Φίλης (!!) είχε προβεί σε άρνηση της Γενοκτονίας, συντασσόμενος πλήρως με τους τούρκους:

«Το θέμα που δημιουργήθηκε με τους Ποντίους αντιμετωπίστηκε από κάποιους αριστερούς χλιαρά, με έναν τρόπο ξινό και απολογητικό σε ιδιωτικές συζητήσεις. Η δικαιολογία συνήθως είναι ότι “δεν είναι η ώρα να τίθενται τέτοια θέματα”. Εγώ, τουλάχιστον, δεν θυμάμαι ποτέ να ήταν η σωστή ώρα να τα θέτουμε» Καθήκον των αριστερών δεν είναι να ψάχνουν αυτή την πολυπόθητη σωστή ώρα, που μπορεί και να μην υπάρχει, αλλά να πηγαίνουν κόντρα σε κάθε εθνικιστική τάση απ’ όπου κι αν εκδηλώνεται».

Με τέτοιους υπουργούς παιδείας, θεωρητικά πρότυπα για τη νέα γενιά, ας μην έχουμε καμμία αυταπάτη περί του προς τα πού οδεύει το Έθνος. Άθελά του, όμως, ο Γαβρόγλου κατέδειξε και το διέξοδο από την σαπίλα και την παρακμή. Τον Εθνικισμό στον οποίο πρέπει “να πηγαίνουν κόντρα” οι αριστεροί (και δεξιοί συμπληρώνουμε για μεγαλύτερη ακρίβεια) ολετήρες του Έθνους μας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-eorth-kanei-thn-machh-tou-matzikert-o-erntogan-sthn-ellada-echoun-a#ixzz4pkALsEBP

Exit mobile version