Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση “κοινωνικής αλληλεγγύης”: Νέες περικοπές επιδομάτων τους επόμενους μήνες – Έρχονται 113 ακόμα «προαπαιτούμενα»

Κυβέρνηση “κοινωνικής αλληλεγγύης”: Νέες περικοπές επιδομάτων τους επόμενους μήνες - Έρχονται 113 ακόμα «προαπαιτούμενα»

Αμέσως μετά την επιστροφή των υπουργών από τις διακοπές τους θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για τα επιδόματα και τις νέες περικοπές που θα βαρύνουν τους Έλληνες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μέτρα που θα ψηφιστούν – εφαρμοστούν άμεσα και αφορούν δημοσιονομικά μέτρα 543 εκατ. ευρώ για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό του 2018, το οποίο βλέπει η Κομισιόν.

Τα πολύ άμεσα που θα απαιτήσει η Κομισιόν και, βεβαίως, θα πάρει τα περισσότερα, είναι τα εξής:

Όλα τα παραπάνω που είναι σίγουρο ότι θα πλήξουν μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας δεν έχουν σχέση με την «τρύπα» στα έσοδα που ομολόγησε χθες το Υπ.Οικ. Ό,τι μέτρα θα έρθουν για αυτή την τρύπα είναι ξεχωριστά και καινούργια.

Επιπλέον αυτών έρχονται τα 113 προαπαιτούμενα του Μνημονίου για τα οποία έχουν δεσμευτεί οι συριζαίοι. Κοινώς, το νέο μνημόνιο του Σύριζα έχει πραγματικά πολύ, μα πολύ, «δρόμο» μπροστά του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhsh-koinwnikhs-allhlegguhs-nees-perikopes-epidomatwn-tous-epomenous-m#ixzz4pwcFEjSv

Exit mobile version