Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επαγγελματίας ψεύτης: Κάηκαν 27.000 στρέμματα και ο Τσίπρας πανηγύριζε για τα… μόνο 15.000 καμένα!

Επαγγελματίας ψεύτης: Κάηκαν 27.000 στρέμματα και ο Τσίπρας πανηγύριζε για τα... μόνο 15.000 καμένα!

Το επικοινωνιακό σόου που έστησε ο ψεύτης και αναίσθητος πρωθυπουργός πάνω από τις στάχτες της Ελλάδας του γύρισε για μια ακόμη φορά μπούμερανγκ, καθώς αποκαλύφθηκαν πάλι τα ψέμματά του. 

Ξεφτιλίστηκε για ακόμη μια φορά ο Τσίπρας μετά την επίσημη ενημέρωση του Αστεροσκοπείου Αθηνών για τη φωτιά στον Κάλαμο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δορυφορικής χαρτογράφησης η οποία ελήφθη χθες με ημερομηνία έναρξης της καταγραφής την 13η Αυγούστου στην περιοχή «κάηκαν συνολικά 2690 εκτάρια έκτασης δασικής και αγροτικής γης» δηλαδή περίπου 27.000 στρέμματα. Μάλιστα, οι υπηρεσίες του Αστεροσκοπείου έδωσαν στη δημοσιότητα και τον σχετικό αναλυτικό χάρτη.

Χθες ο ψεύτης πρωθυπουργός πανηγύριζε για «περιορισμένη καταστροφή», δηλώνοντας ότι «η καταστροφή στη Βορειοανατολική Αττική είναι περιορισμένη, γύρω στις 15.000 στρέμματα».

Τον πρωθυπουργό διέψευσε μάλιστα και ο κοινοτάρχης Καπανδριτίου, Μιχάλης Ντάσης, ο οποίος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 δήλωσε πως η καμένη έκταση είναι πέντε με έξι φορές πάνω από τον αριθμό που ανέφερε ο Τσίπρας, σημειώνοντας πως στο Καπανδρίτι κάηκαν ολοσχερώς τρεις μόνιμες κατοικίες.

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει από τον Μάιο για την καταστροφή που ερχόταν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epaggelmatias-pseuths-kahkan-39.000-stremmata-kai-o-tsipras-panhgurize-gia#ixzz4q1jr6PBb

Exit mobile version