Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπουργός Αμύνης Βουλγαρίας: Η Ευρώπη να προστατεύσει ακόμα και διά της βίας τα σύνορά της από τους λαθρομετανάστες!

Υπουργός Αμύνης Βουλγαρίας: Η Ευρώπη να προστατεύσει ακόμα και διά της βίας τα σύνορά της από τους λαθρομετανάστες!

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, η Βουλγαρία ανήκει εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον στην Ε.Ε. και έχει σύνορα με την Τουρκιά και στην ξηρά και στη θάλασσα. Αλλά «προσφυγάκια» δεν έχει! Γιατί άραγε;

Διότι το βουλγαρικό κράτος είναι σοβαρό και θέλει και μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τα σύνορά του!

Βέβαια, οι γνωστοί δουλέμποροι της Νέας Τάξης Πραγμάτων «δοκίμασαν» την Βουλγαρία στο παρελθόν. Μάλιστα, κάποια «προσφυγάκια» κατάφεραν να ξεφύγουν από τους ασφυκτικούς ελέγχους στα σύνορα (τα οποία, μεταξύ των άλλων, προστάτευαν και πολίτες-εθελοντές…), αλλά εκεί δεν βρήκαν “hot spots”, διαμερίσματα, τζάμπα φαΐ, περίθαλψη, σχολεία για τα παιδιά τους, «συμπαραστάτες – αλληλέγγυους» και όλα αυτά που παρέχει αφειδώς η μνημονιακή Μπανανία Ελλαδιστάν.

Όσοι πήγαν, λοιπόν, κατάλαβαν καλά πως είναι ανεπιθύμητοι κι έδωσαν (από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και σε κείνους που σκέφτονταν να… προτιμήσουν (αθάνατε Πάκη!) την Βουλγαρία, να επιλέξουν άλλους… προορισμούς.

Και κάθε τόσο, από επίσημα χείλη, η Βουλγαρία φροντίζει να δίνει στους επίδοξους λαθρομετανάστες (και μέσω αυτών στους νεοταξίτες δουλεμπόρους) να καταλάβουν πως τίποτα δεν άλλαξε και πως συνεχίζουν να παραμένουν ανεπιθύμητοι.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-amunhs-boulgarias-h-eurwph-na-prostateusei-ta-sunora-ths-akoma-kai#ixzz4q7hrGp00

Exit mobile version