Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής και ο πλέον καλόπιστος, ο διεθνής σιωνισμός, αντιλαμβανόμενος ότι τα Έθνη μπροστά στην καταστροφή τους άρχισαν για διάφορους λόγους να αφυπνίζονται, χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης προσπαθώντας να επιβάλλει ότι τις συγκεντρώσεις των εθνικιστών επιβάλλεται να τις διαλύσεις. Αν όμως διανοηθείς να αμυνθείς, τότε καθυβρίζεσαι, αρχίζει η στοχοποίηση και κάποιες φορές έρχονται και οι φυλακίσεις καθώς και οι δολοφονίες. Αν αγαπάς την γη σου, τον τόπο σου, κάνεις όνειρα και ανησυχείς για το μέλλον των παιδιών σου, αγαπάς τους ανθρώπους που σε ενώνει μαζί τους το ομότροπο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και κυρίως το όμαιμο, είσαι μακριά από τις επιταγές και τις επιθυμίες των σιωνιστών, καθώς αποτελείς εμπόδιο στα πανάρχαια σχέδια τους που δεν είναι αλλά από την καθυπόταξη και την χειραγώγηση των μαζών με τελικό σκοπό το κέρδος.

Χ.Μ.

Συνέντευξη Η. Κασιδιάρη στην Εγνατία Τηλεόραση για ισλαμική τρομοκρατία και καταστροφικές πυρκαγιές – ΒΙΝΤΕΟ

Μια αντίθεση που εξηγεί γιατί Ελλάδα και Κύπρος είναι τα τελευταία σοβιετικά απομεινάρια του πλανήτη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχασε τον πατέρα της πολύ μικρή διότι δολοφονήθηκε από κομμουνιστές. Η Ζωή Λάσκαρη έχασε και τους δύο γονείς της από μικρή, γιατί δολοφονήθηκαν και αυτοί με βάρβαρο τρόπο από κομμουνιστές αντάρτες. Για τα θέματα αυτά σιγή νεκροταφείου. Στην Κύπρο αντίθετα, οι κομμουνιστές του ΑΚΕΛ ακόμη προσπαθούν να αποκαταστήσουν την μνήμη των συντρόφων τους που αποδεδειγμένα ήταν καταδότες και προδότες του αγώνα της Ένωσης και εκτελέστηκαν από την ΕΟΚΑ ως συνεργάτες των Άγγλων.

Α.Κ.

«Ρατσιστικές» αντιδράσεις λαθρομεταναστών στα Διαβατά: Δεν θέλουν καινούργιους λαθρομετανάστες για συγκάτοικους!

Τραγικό και αδιανόητο είναι να εκποιείται η χώρα και να εξαθλιώνεται ο λαός, απλά γιατί κάποιοι κατέκλεψαν τον τόπο, εν συνεχεία δανείστηκαν τοκογλυφικά για να καλύψουν τα κενά και τις ρεμούλες και τώρα παραδίδουν τα πάντα στους πιστωτές, αφού υποθήκευσαν τη χώρα, τον λαό και το μέλλον του! Για να μην γελιόμαστε λοιπόν: Δεν υπάρχουν μεμονωμένα σκάνδαλα. Το σκάνδαλο είναι η ίδια η κλεπτοκρατική ξενοκρατία. Είναι το καθεστώς της μεταπολίτευσης και έχει ακέραια την ευθύνη για την καταστροφή της πατρίδας μας. Η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική κάθαρση, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει την αίγλη που δικαιωματικά της ανήκει και να μην αποτελεί μια αποικία χρέους.

Μ.Π.

Ανθελληνική πρόκληση του ψευδομουφτή Κομοτηνής: Μαζεύει χρήματα για τους… φτωχούς μουσουλμάνους της Τουρκίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-20-augoustou-2017#ixzz4qKQYugaf

Exit mobile version